piątek, 25 maja 2018

Strganje parketa

  Strganje parketa

Cene za strganje parketa

Pomembno je razumeti, da je na področju zelo kakovostnih parketnih del nemogoče predhodno izdelani cenik. Kompleks ukrepov je vsakič individualen in je odvisen od številnih parametrov:
  Strganje parketa

CIKLIČNI PARKET. COST

Mnogi se zanimajo za oblikovanje končnih cen. Dejansko obstaja veliko cenovnih dejavnikov - površina prostora, stopnja obrabe parketa in narava strukture tal, ter obseg storitev, za katere se zahteva. Da bi se izognili neugodnim razmeram, priporočamo, da vnaprej ugotovite celoten seznam dejavnikov, ki tvorijo ceno kvadratnega metra za strganje parketa. Stroški so ponavadi zelo različni na spodnji strani samo, če se zatečete k storitvam tistih mojstrov, ki želijo doseči največjo korist, pozabite na kakovost opravljenih storitev. Prav tako je pomembno nadzirati natančno izvedbo vseh faz dela - od začetnega čiščenja umazanije do lakiranja tal (ali olja).
  Strganje parketa

Brusilni materiali za obdelavo parketa

Brusilna tehnologija se že vrsto let uporablja na različnih področjih življenja. Stroj za strganje se izvaja s pomočjo brusilnega traku ali kolesa različnih velikosti zrn. To je najučinkovitejši, hiter in proračunski način za doseganje ravne površine.

Parketna prevleka z lakom

Preden nadaljujete z lakiranjem, je talna podlaga. Kakšen primer bomo uporabili in koliko slojev bo potrebno - se bo odločil glavni tehnološki strokovnjak. Da bi parket lahko čim dlje ostali, je potrebno na parketu uporabiti vsaj tri sloje laka s porabo 90-120 g / m2 na 1 plast. Ne bojte se uporabljati niti 4 ali 5 slojev, če vidiš potrebo po tem, ne bo slabše.
  Strganje parketa

Stroški strganja parket tla mletje

Veseli smo, da vam ponudimo fiksno ceno za strganje, brušenje parketa in lesena tla. Cena se ne spreminja iz stanja parketa, ki vam omogoča, da izračunate natančne stroške dela na podlagi določenih pogojev.

Oprema za strganje parketa

Za mehansko obdelavo parketa uporabljamo tipe bobnih (CO-206) ali pasove (Hummel), opremljene z vrečo za zbiranje lesnega prahu, integriranim sesalnikom in strganjem z brusnim papirjem različnih velikosti zrn.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty