niedziela, 20 maja 2018

Namestitev viseče stropne armstrong cene

  Namestitev viseče stropne armstrong cene

False strop namestitev

Suspendirani stropni sistemi se pogosto uporabljajo v stanovanjskih in javnih zgradbah. Toda za oblikovanje lepe in harmonične notranjosti je treba postaviti viseče stropove v skladu s pravili.
  Namestitev viseče stropne armstrong cene

Kako so Armstrong plošče nameščene?

Armstrong strop je plošča velikosti 600x600 mm, na sprednji strani pa je pokrita z dekorativnim vzorcem. Na stropni plošči je dovolj, da pritrdite okvir kovinskih tirnic in namestite plošče na njih. Armstrong plošče se prodajajo v pakiranjih, zato morate pred nakupom izmeriti, koliko m2 je potreben za ta material.
  Namestitev viseče stropne armstrong cene

False strop namestitev

Viseči strop je nameščen v dveh fazah. Prvič, lahen in zanesljiv kovinski okvir, večinoma aluminij, je zgrajen pod stropom, nato pa so pritrjeni okrasni paneli, katerih izbira je odvisna samo od vašega okusa in finančnih možnosti. Tukaj je treba upoštevati take lastnosti plošč kot požarno varnost, odpornost proti vlagi, toplotne in hrupne izolacijske lastnosti, enostavnost vgradnje in praktičnost delovanja.

Spuščeni stropi Armstrong po najnižjih cenah

Armstrong-strop je glavni element v notranjosti številnih prostorov. Uporablja se za okrasitev videza sobe. Zaradi dobre zvočne izolacije se ustvarja optimalna akustika. Spuščeni stropi Armstrong ne počivajo, ne zbledijo pod vplivom sončne svetlobe, popolnoma ohranjajo mikroklimo v prostoru, so okolju prijazni in ne oddajajo neprijetnih vonjav. Hkrati je cena visečega stropa ARMSTRONG na m2 majhna. Instalacija poteka hitro, brez "umazanije in prahu", po potrebi pa je mogoče zlahka razstaviti.

False strop namestitev

Vgradnja visečega stropa vključuje vgradnjo okvirja s točno izmerjenimi dimenzijami in ravnjo ravnine, po kateri se plošče vstavijo v okvir. Okvir je pritrjen na strop s pomočjo posebnih obešalnikov in vzdolž obzidja stene, pritrjeni so kotni profili, na katerih je okvir pritrjen.
  Namestitev viseče stropne armstrong cene

Namestitev visečega stropa

Namestitev stropnega stropa je v mnogih pogledih podobna tlemi. Glavna razlika je v tehnologiji ustvarjanja okvirja. Glavne faze namestitve so:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty