poniedziałek, 21 maja 2018

Višina 3-nadstropne stavbe

  Višina 3-nadstropne stavbe

Fundacija za 3-nadstropno stavbo

Za hišo temelj ni le okostje, temveč tudi njegova podpora, jamstvo za zaščito pred neželenimi učinki zemlje. Postavitev fundacije je zapleten proces z vidika izvajanja. Prav tako je pomembno izbrati vrsto temeljev in globino svojih zaznamkov. V tem primeru se upoštevajo številni dejavniki.
  Višina 3-nadstropne stavbe
  Višina 3-nadstropne stavbe

Informacije o načrtovanju stanovanjskih stavb

Oblikovanje hiš in stanovanjskih kompleksov, vikend in hiš. Sestava projektne dokumentacije. Izvedba projektnih del. Projektna podpora.
  Višina 3-nadstropne stavbe

Odvisnost od globine zamrzovanja tal

Skoraj vsa gradbena podjetja uporabljajo lahek način za določanje optimalne globine temeljev. Verjamejo, da je glavno merilo, na katerem je odvisna globina temeljev hiše, globina zamrzovanja tal v zimskem času. Po eni strani je to povsem pravilna, vendar na drugi strani takšen pristop včasih večkrat poveča stroške gradbenih del. Zakaj se to dogaja? Dejstvo je, da takšni razvijalci ne upoštevajo vrste tal. Če se zemlja, na primer, ne izkrca, potem sila zmrzovanja ne bo vplivala na podlago, ne glede na to, kako globoka bi bila postavljena.
  Višina 3-nadstropne stavbe

Prednosti in slabosti

Blok pene je majhen blok velikosti 30 × 40 × 60 cm, izdelan iz penjenega betona. Je siva in nekoliko težka, medtem ko se ne utaplja v vodi. Proizveden z mešanjem cementa, posebne pene, vode in peska.
  Višina 3-nadstropne stavbe
  Višina 3-nadstropne stavbe

Izračun pristanišča

Opis gradnje

Stopnišče je plošča z debelino 90 mm. Okvirjen po obodu z rebri višine 220 mm. Sprednji rob 320 mm visok. ima vzdolž celotne dolžine štrline, ki podpira stopnice. Velikost mesta v smislu 1450h3080. Vzdolžna rebra imajo projekcije 140 mm. za podporo mestu na steni.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty