poniedziałek, 21 maja 2018

Zidne zidove blata

  Zidne zidove blata

Zidne stene blazinice: izračun materiala.

Bloki žlindre, za razliko od pene blokov, se proizvajajo v standardni velikosti - 39x19x19 cm, kar je približno štiri opeke ali polovica velikosti za predelne stene.
  Zidne zidove blata

Značilnosti materiala

Obseg brizgalnega bloka je precej širok, glavna pa je njihova uporaba pri izgradnji koče, države ali države. To je posledica dejstva, da se hitrost gradnje gradnje blokov blata večkrat poveča, njihovi stroški pa ostajajo nizki. Pogosto so garaže zgrajene iz blokov žleze, izdelane so razširitve in postavljene ograje in predelne stene. V vsakem primeru je treba opozoriti, da za kakršenkoli namen se ne uporabljajo bloki žerjavov, je nujno voditi visoko kakovostno hidroizolacijo, da bi izključili neposredni učinek vlage. Za vsako možnost dela v gradbeništvu obstaja vrsta navodil, je nemogoče upoštevati vse.
  Zidne zidove blata

Prednosti uporabe

Žlindre imajo številne prednosti v primerjavi z drugimi vrstami gradbenih materialov. Prvič, ta material je zelo trpežen. Odporen je proti zmrzali. Glede na to, kaj napolni žlindra, je mogoče izboljšati kakovost toplotne prevodnosti. To pomeni, da lahko ustvarite bloki blokov, ki bodo lahko ohranili toploto v prostoru, in zato bodo lahko znatno prihranili pri ogrevanju.
  Zidne zidove blata

Zaključna dela po izgradnji notranjih predelnih sten

Po dokončanju polaganja notranjih pregrad iz blokov iz pene je treba pred ometom napolniti končno steno. To bo zagotovilo dodatno jamstvo, da se uporabljeni omet ne bo odlepil ali razpadel.
  Zidne zidove blata

Zvočna izolacija notranjih predelnih sten

Pri izbiri materialov za prihodnje predelne stene je potrebno upoštevati njihove zvočne izolacijske lastnosti. Na primer, standardna particija v hiši ne sme pustiti zvok nižji od 42-45 dB, vendar ta indikator ne upošteva nizkofrekvenčnega zvoka (bas). Na primer, lahka stena z dobro zvočno izolacijo omogoča več nizkih frekvenc, ki se prenesejo kot debelejša in težja particija. Zato moramo pri izbiri potrebnih materialov upoštevati to dejstvo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty