sobota, 26 maja 2018

Snip pri gradnji zasebne hiše

  Snip pri gradnji zasebne hiše

SNiP za gradnjo zasebne hiše IZhS

Če je zemljišče dodeljeno za individualno stanovanjsko gradnjo, se na njih lahko gradi samo stanovanjska stavba, ne pa poslovna stavba in struktura.

Počitniška hiša: glavne določbe SNiP

Začnimo s preprostim, saj za dacho velja manj stroga pravila v primerjavi z zgradbo, ki ima status stanovanjske stavbe. Če boste zgradili kočo, potem morate vedeti - višina stropa v sobah mora biti vsaj 2,2 metra.
  Snip pri gradnji zasebne hiše

Razdalja med hišami in drugimi predmeti

Razdalje in lokacijo gospodarskih enot glede na druge ureja SNiP 30-02-97, da se zagotovi požarna varnost. Opisuje pravila in predpise o lokaciji in postavitvi pri gradnji zasebnega sektorja in vrtnarskih združenj. Prva stvar, ki jo morate upoštevati pri ustvarjanju projekta, je potrebna razdalja med hišami.
  Snip pri gradnji zasebne hiše

Kdo nadzira skladnost z gradnjo zasebnih hiš

Upoštevanje splošne konstrukcije in posebnih pravil in predpisov, ki urejajo gradnjo posameznih gospodinjstev, nadzorujejo različne lokalne organe za izdajanje dovoljenj. Glavni dokument, ki določa zaporedje razvoja in koordinacije celotnega paketa gradbene in projektne dokumentacije v posamezni stanovanjski gradnji, je Republiški gradbeni zakon RSN 70-88.
  Snip pri gradnji zasebne hiše

Ustanovljeni standardi

Ker je postal lastnik zemljišča, namenjenega individualni stanovanjski gradnji, je treba ugotoviti norme za gradnjo, razumeti, kako se dogaja postopek načrtovanja in izgradnje zasebne stanovanjske gradnje. Nujno je vedeti, kaj pravijo o gradnji SNiP 2016. Konec koncev so glavni gradniki gradbene kode za razvijalce.
  Snip pri gradnji zasebne hiše

Kode stavb pri načrtovanju ograje

Veliko lastnikov državnih hiš postavlja ograje okoli svoje lastnine, s poudarkom samo na lastnih mnenjih. Toda tak malomaren pristop lahko privede do vseh vrst težav, ki jih je včasih treba rešiti samo na sodišču.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty