piątek, 25 maja 2018

Mavčni svetilniki

  Mavčni svetilniki

Svetilniki za železove omete

Zdaj v prodajalnah strojne opreme prodajajo železne svetilke za omet z debelino profila 6 mm in 10 mm. Označevanje stene za namestitev svetilnikov je enako kot pri raztopini.
  Mavčni svetilniki

Značilnosti vodilnih elementov

1. Malterji - trakovi delovnega ometa. Zaradi preprostosti naprave in brez dodatnih stroškov porazdelite veliko. Mavec ali cement zapolni prostor na steni pod ravno palico ali pravilo, ki ga določa pladenj.
  Mavčni svetilniki

Ali moram odstraniti svetilnike

Večina mojstrov verjame, da je treba svetilke za omet odstraniti. In to je treba storiti tako, da ni rje in da se stene ne brizgajo. Zato, če se bojite rje, odstranite svetilnike.
  Mavčni svetilniki

Kako izpostaviti svetilnike pod ometom

Vgradnja svetilnikov pod ometom se pojavlja na več načinov. S pomočjo niti z obremenitvijo, ki je pritrjena na sam vrh stene. Zahvaljujoč obremenitvi se navoj raztegne povsem navpično, pod njim morate skrbno ovijati svetilnik in ga pritrditi na steno na mozniku. Žarnice lahko pritrdite z ometno raztopino. Dodajte nekaj mavca v rešitev, tako da bo nastavljena hitreje. Svetilniki morajo biti tesni in se v nobenem primeru ne premikajo s svojega kraja. Pomembno je, da nit ne dotika stene.
  Mavčni svetilniki

Gradimo vertikalno s plumbom in ravnjo

Ni za nič, kar ste že bili zaman, v članku "Teža in raven gradnje" smo razumeli, kaj je navpična in kako je mogoče dobiti. Ta spretnost je zdaj zelo koristna za nas. Da ne bom podvajal člankov o padcu in ravni gradnje, vam bom povedal, kaj morate storiti, in če imate vprašanja, občasno pogledajte ta članek.
  Mavčni svetilniki

Kakšna namestitev?

To so posebna vodila posebne oblike, katerih glavna naloga je zagotoviti pravilno raven prihodnjega ometa. Takšne letvice pomagajo obrtnikom prihraniti čas, porabljen za stalno usklajevanje letala, in količino gradbenega materiala.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty