piątek, 25 maja 2018

Soočanje s fasado z izolacijo

  Soočanje s fasado z izolacijo

Obloga fasade: metode in materiali za fasadno izolacijo in dodelavo

V zadnjem desetletju je prišlo do določene tendence za izboljšanje toplotne izolacije gradbenih fasad. Poleg tega je pomembnost te težave predvsem povezana s problemom varčevanja z energijo v zimskem času (to je s pomembnimi prihranki pri stroških) in z zmanjšanjem števila gradbenih materialov (zlasti za večnadstropno gradnjo) pri gradnji sten in fasadnih oblog.
  Soočanje s fasado z izolacijo

Ogrevanje sten zunaj in znotraj

Če je izolacija stene zunaj opečne hiše dobro opravljena, lahko pri hladnem času močno prihranite pri sobni temperaturi, pa tudi na klimatizaciji poleti.
  Soočanje s fasado z izolacijo

Ogrevanje fasade "tanek ometni sloj" (mokra fasada)

Toplotna izolacija po sistemu "mokre fasade" je ena od najpogostejših tehnologij in je namenjena nizkogradnji z izolacijo, popravilom ali obnovo stavb in objektov, stanovanjskih zgradb.
  Soočanje s fasado z izolacijo

Različice oblikovanja lesenih zabojnikov

Zgoraj opisana konstrukcija troslojne lesene letve, iz pravokotno razporejenih palic, zagotavlja vzdržljivost in dimenzijsko stabilnost letve pod različnimi vplivi, kot tudi namestitev primernih velikosti za polaganje izolacije in za montažne dimenzije obloge.
  Soočanje s fasado z izolacijo

Faze izolacije izolacije doma

Ta gradbeni material se lahko ogreje gradnja opeke, lesa, pene in aeratornega betona. To ne bo vplivalo na lastnosti in celovitost gradbenega materiala hiše.
  Soočanje s fasado z izolacijo

Ogrevanje in obiranje fasad po strešniku

Sodobni kupec ne potrebuje samo estetskega zadovoljstva iz arhitekturnega ansambla, temveč zagotavlja tudi trajnost svojih elementov in seveda primerno ceno za uresničitev sanja.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty