sobota, 26 maja 2018

Okrepitev dela

  Okrepitev dela

Zahteve za armiranje jekla

Potrebno je pridobiti ojačitev v skladu s specifikacijo projekta, ki navaja blagovno znamko, premere, težo zahtevanih elementov. Vse izdelke morajo spremljati potrdila o kakovosti.
  Okrepitev dela

Načini priključitve priključkov

A. Najenostavnejša in zato pogosto uporabljena varianta povezovalnih armaturnih palic v prostorske in ravne okvirje je mehanska povezava ojačitve (priključek brez varjenja) ali pletenje ojačitve, to je povezava posameznih palic z uporabo pletenja.
  Okrepitev dela

Glavne stopnje okrepitve v monolitnih konstrukcijah

Ojačitvena dela v monolitnih konstrukcijah predstavljajo približno 50% celotnega obsega dela, ki vključuje sklop ukrepov za vgradnjo v končno lego, pa tudi proizvodnjo in zlaganje v obliki izlivanja betonskih ojačitvenih elementov armiranobetonskih konstrukcij.

6.2. Okrepitev dela

VKLJUČENE ZAHTEVE ZA IZDAJO POTRDILA O SPREJEMU V ARMATURNO DELO ZA IZDELAVO DEJAVNOSTI AKTIVNOSTI, RAZEN POSEBNI NEVARNIH IN TEHNIČNIH KOMPLEKSNIH OBJEKTOV IN DEJAVNOSTI TEHNIČNEGA KOMPLEKSA
  Okrepitev dela

Armature delo na avtu v Moskvi

Popravila avtomobilov igrajo ključno vlogo. Navsezadnje je za hitro vrnitev voznika v običajen življenjski ritem potrebno odpravljanje težav. Promet je že dolgo veliko in priljubljeno prevozno sredstvo za mnoge. Tisti, ki še nimajo avtomobila, jih nameravajo kupiti. Zato najmanjša napaka in motnje zahtevajo hitro popravilo.
  Okrepitev dela

TEHNIČNI DEL

1. Norme te izdaje predvidevajo nabavo armaturnih palic in izdelavo prostorskih armaturnih kletk za izdelavo armiranobetonskih izdelkov in konstrukcij v montažnih armiranobetonah, opremljenih z dvigalnimi in transportnimi mehanizmi, strojnimi orodji, škarjami, varilnimi stroji, napravami in orodji za delo v zaprtih prostorih ali v odprtih mnogokotniki.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty