środa, 23 maja 2018

Podpora zidu

  Podpora zidu

Ustvarjanje ojačitvene mreže

Okrepitev je izdelana iz palic, mrež, okvirjev in drugih jeklenih elementov. Namenjen je nateznim napetostim. Jeklena žica določenega premera se vzame za delo, ki je izbrana glede na debelino betonske podporne stene. Okrepitev mreže vseh velikosti in za kakršenkoli namen ponuja gradbenih prodajaln po naročilu. Če želite vsa ojačitvena dela opraviti sami, boste potrebovali:
  Podpora zidu

Kaj vpliva na stabilnost pritrdilnih sten

Največja stabilnost, odpornost proti visokemu tlaku so zelo pomembne lastnosti, ki morajo imeti dobro izdelano pritrdilno steno. V nasprotnem primeru lahko struktura zlahka propade in drsi tla. Ker morate upoštevati vse dejavnike, ki vplivajo na trdnost podpornih sten.
  Podpora zidu

Značilnosti podpornih struktur

Podporna stena, izdelana iz materialov, mora imeti podlago, dejansko steno in drenažo. Globina temeljev je odvisna od višine konstrukcije, v vsakem primeru pa mora biti širina približno 20 cm širša od širine telesa, da se zagotovi potrebna trdnost in stabilnost.
  Podpora zidu

Gradnja monolitnih zidov: lastnosti, tehnologija, prelivanje

Če je stensko polnjenje s fiksno oplastjo razmeroma razumljivo, se lahko gradnja monolitnih sten z odstranljivim opažom izvede na tri načine, ki se razlikujejo po zasnovi zunanje plasti. Več o tehnologijah v našem članku.
  Podpora zidu

Okrepitev pritrdilne stene betona

Ohišje je razdeljeno na dekorativno in funkcionalno. Nekdanji razmejijo parcele, medtem ko se slednji uporabljajo za držanje tal med obilnimi deževniki in taljenjem snega. Betonski pritrdilni steni se lahko uporabljajo za kakršenkoli namen.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty