poniedziałek, 21 maja 2018

Kako dati bloki na rešitev

  Kako dati bloki na rešitev

Stenska tehnologija

Polaganje blokov za gradnjo sten ni tako težko, kot se zdi, vendar to vedno zahteva temelj. Pred začetkom dela je potrebno betonsko površino pokriti s hidroizolacijsko plastjo, kot je plastična folija ali klobučevina. Takšen material je treba položiti v več plasti, po katerem se nanese raztopina cementa in prečiščenega peska, pri čemer mora biti razmerje sestavin za eno do štiri.

Vrste pene

Izdelujemo samo dve vrsti pene blokov: brizganje in rezanje. Tehnologija njihove namestitve je nekoliko drugačna. V prvem primeru so bloki v obliki. V drugem - prvič, ogromno ploščo izdelamo z metodo litja, ki se nato razreže v posamezne elemente. Livni bloki na ravnosti robov so precej slabši. Postavite jih kot opeko z uporabo cementne malte.
  Kako dati bloki na rešitev

Obodna oznaka stenskega polja

Za polaganje plinskega bloka se lahko uporablja kot cementna malta in lepilo za "profile" za plinske blokade. Če nameravate opraviti delo s pomočjo cementne malte, je treba upoštevati, da se v tem primeru ni mogoče izogniti nastajanju tako imenovanih "hladnih mostov", to je dodatnih toplotnih izgub preko mešalnih spojev. Prednosti te posebne možnosti - povečati moč celotne strukture.
  Kako dati bloki na rešitev

Zidarstvo notranjih predelnih sten in povezanih sten

Konstrukcija notranjih pregrad in konjugacija sten se izvede s pomočjo fleksibilnega priključka iz nerjavečega jekla. Vgrajen je v križišču sten in predelnih sten. Material je nameščen na obeh koncih v obeh stenah. Kot rezultat, bi morali imeti šiv, ki je pritrjen z nohti. Priporočam zlaganje povezav v vsako drugo vrsto blokov, da bi zagotovili zanesljivo povezavo sten hiše.
  Kako dati bloki na rešitev

Orodje za polaganje pene

Ena od posebnih lastnosti pene, ki jo ločuje od drugih gradbenih materialov, je enostavnost obdelave. Ta lastnost omogoča, če je potrebno, zmanjšanje velikosti prvotno velikega bloka in tako uresniči vse arhitekturne naloge.

Kaj postaviti toplotno blokado

Podrobno smo že opisali, kaj je toplotni blok, je povedal o prednosti te vrste gradbenega materiala in ni skril neugodnosti. Toda vprašanja še vedno ostajajo. Na primer, najpogostejši - " Kaj je treba vključiti toplotni blok "?

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty