niedziela, 20 maja 2018

Ozadje za kuhinjo

  Ozadje za kuhinjo

Kakšne tapete lahko izbirate v kuhinji

Tri vrste ozadij so najbolj primerne za kuhinje: pralni vinil na netkanih, netkanih in steklenih zidnih papirjih. Koruzo in zelenjavo lahko uporabite tudi, vendar so dragi in se ne bodo prilegali v vsako notranjost. Akrilna krhka. Nizkocenovne papirne in luksuzne tkanine se enako bojijo vlage, so zlahka soljene, prekrite s pikami in hitro izgubijo prijeten videz. Preberite več o vsaki vrsti konca spodaj.
  Ozadje za kuhinjo

Združevanje po pravilih

Če si ogledate fotografijo, lahko uživate le v uspešnih najdbah oblikovalca. Toda odločitev za kombiniranje ozadja sami lahko pripelje do slabših rezultatov - samo, če ne sledite osnovnim pravilom:
  Ozadje za kuhinjo

Na kratko o drugih vrstah ozadij

Navedli smo glavne vrste ozadij, ki se najpogosteje uporabljajo za oblikovanje kuhinj. Toda poleg njih obstaja še veliko drugih možnosti. Na kratko vam bomo povedali:
  Ozadje za kuhinjo

Pralni tapet za kuhinjo

Glavni pogoj: ozadje za kuhinjo mora biti pralna, zato je najboljša izbira vinilne (netkane baze, kompaktne vinil) ozadje ali steklene tapete.
  Ozadje za kuhinjo

Kakšno gradivo želite izbrati za ozadje?

Kuhinja je območje visoke vlažnosti, in pri izbiri zasnove je vsekakor treba upoštevati. Ozadje naj ne bi samo prosilo oči, temveč tudi biti praktično, ne absorbirajte kuhinjskih arom in biti neprestano v njihovi oskrbi. V ta namen je bolje, da površine pustite nad pečjo in ne lepljivo potopite in jih položite s ploščicami ali drugimi končnimi materiali.
  Ozadje za kuhinjo

Teksturirane ozadje posnemajo kamnito ali opečno zidavo

Za kuhinjo v stilu ali v rustikalnem slogu, kamnita ali opečna stena natančno poudarja ta stil. Vendar pa je v običajnem mestnem stanovanju težko doseči to. Ampak lažje je preprosto izbrati ozadje v želenem vzorcu in držati. Ozadja, ki izgledajo kot določena površina, se imenujejo kompaktni vinil. Tudi v obliki krokodilne kože. Poglej zelo impresivno.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty