poniedziałek, 21 maja 2018

Izračun monolitnih talnih plošč

  Izračun monolitnih talnih plošč

Izračun monolitnega prekrivanja: prosite za pomoč ali premagajte sebe?

Ni dvoma, da je najboljša možnost za gradnjo monolitne plošče, da jo izvede v skladu s planom. Izračun načrtovanja, ki ga izvajajo strokovnjaki, ima nekaj prednosti:
  Izračun monolitnih talnih plošč

V katerih primerih potrebujete monolitno prekrivanje.

Monolitni armiranobetonski tlak je najbolj zanesljiv, pa tudi najdražji od vseh obstoječih možnosti. Zato je treba določiti merila za uporabnost naprave.
  Izračun monolitnih talnih plošč

Navodila za okrepitev armature

Tlak na monolitni plošči gre navpično navzdol in se enakomerno porazdeli po celotnem območju. Izkaže se, da zgornji del armaturne kletke prevzame tlačno obremenitev, spodnji del pa natezno obremenitev. Palice so položene v opaž in so medsebojno povezane s prožno žico ali so povezane z zvari. Za spodnjo mrežo uporabite debele jeklene palice. Zgornja plast sestoji iz palic manjšega premera.
  Izračun monolitnih talnih plošč

Montažna tla iz armiranobetonskih plošč

Najpogosteje so izdelani iz krožnih votlih plošč, ki jih odlikuje sprejemljiva cena, manjša teža, izboljšana toplotna izolacijska lastnost v primerjavi z monolitnimi. Prekrivanja so hitro nameščena in široka paleta vam omogoča izbiro plošče za potrebe kupca. Edina pomanjkljivost je obvezna uporaba žerjava.

Prednosti samostojne talne plošče

Neodvisna "proizvodnja" stropnih robov je možna neposredno na gradbišču, ki se vedno spreminja v prednosti, kot so:
  Izračun monolitnih talnih plošč

Polnjenje monolitne talne plošče

Polnjenje talnih in podstrešnih tal ni možno brez posebne opreme, ki je betonska črpalka. Ta stroj je sposoben črpanja betonske raztopine na višino 56 metrov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty