środa, 23 maja 2018

Hiša, ki pokriva tiru, to storite sami

  Hiša, ki pokriva tiru, to storite sami

Prednosti namestitve vinilne strani

Obloge s tesnilom z izolacijo so primerne za vse vrste stanovanjskih zgradb iz pena betona, gline in sendvič plošč. Majhna teža konstrukcije ne bo obremenila na temelju, zato se obloge uspešno uporabljajo pri starih hišah. Priljubljenost tiru je zaradi nizke cene, trajnosti, bogate izbire barv in tekstur ter enostavnosti in enostavnosti namestitve.
  Hiša, ki pokriva tiru, to storite sami

Izračunajte količino stranskih in drugih materialov

Bolje je, da kupite plošče, ki so nekoliko daljše od dolžine stavbe: ponavadi šest metrov. Površina takšne plošče je 1.37 m² (širine 0.229 m). Sedaj morate narediti shematično risbo (z vsemi dimenzijami) stavbe z ločenimi slikami vsake stene fasade. Ta risba naj določi, kje in kakšne plošče bodo nameščene, kako racionalno razporediti oblogo. Območja vseh sten, pa tudi okna in vrata se upoštevajo pri izračunu. Poleg tega je potrebno določiti površino žlebov in število končnih trakov (začetni trakovi, zunanji koti, robovi za robljenje), pa tudi število samoreznih vijakov in kovinski profil za izdelavo letve.

Priprava in predhodni izračuni

Zaporedje dejanj je skoraj enako za vse vrste gradiva. Nekatere razlike imajo namestitev kleti zaradi velikosti plošč. Če želite namestiti stransko steno na zunanji površini sten, boste potrebovali naslednja orodja: univerzalni ročaj s finimi zobmi in škarjami za kovine, izvijač, kladivo, klešče, trak z dolžino najmanj 8 metrov, nivo, konstrukcijsko vrv in svinčnik. No, če bo v službi pomagal partner.

Prednosti uporabe tiru

Okrasna fasadna dekoracija je enostavna pri izvedbi. Premaz ne zahteva posebne oskrbe. Plošče je enostavno očistiti z milnico in prahom. Rezila so odporne proti temperaturnim spremembam, kemikalijam in padavinam. Nastavljen je ne glede na čas v letu. V zimskem času je potrebno zagotoviti nadomestne reže med letvami, saj se lahko material sklene.
  Hiša, ki pokriva tiru, to storite sami

Kako izbrati dober material za tiru

Ker je obloga hiše s stranicami na post-sovjetskem prostoru postala "modna", stabilno in visoko povpraševanje pa se je pojavilo na vinilnih straneh in dodatkih, so bile narejene tudi tam, kjer oprema ni tako vroča, proizvodna kultura pa je hromasta in zato včasih tudi rezultat ne ustreza pričakovanjem.
  Hiša, ki pokriva tiru, to storite sami

Obloga domov tiru video

Namestitev vinilne strani lahko poteka na več različnih načinov. Na primer, plošče lahko montirate neposredno na stene hiše. Prav tako so nameščeni na posebnem okvirju iz aluminija. Namenjena je za vgradnjo tiru med izvajanjem zaključnih del. Nazadnje se kot pritrdilni elementi uporabljajo tudi lesene palice, ki so nameščene na stenah stanovanja.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty