niedziela, 20 maja 2018

Polaganje pregrad iz silikatnega bloka

  Polaganje pregrad iz silikatnega bloka

Značilnosti in značilnosti materiala

Najbolj priljubljeni so blokirani ali plinski silikatni bloki. So celični beton, ki ga dobimo z mešanjem v različnih razmerjih apna, silicijevega peska in cementa ter z uporabo gasilca.
  Polaganje pregrad iz silikatnega bloka

Polaganje predelnih sten iz plinskih silikatnih blokov v Minsku

Naši mojstri bodo strokovno izvedli polaganje zidov plinskih silikatnih blokov. Če nas kontaktirate, boste dobili ravno razdelitev, ne da bi se strah, da bo počil.

Predelne stene, postavljene iz plinskih silikatnih blokov z debelino 100-120 mm. in pritrdite skupaj z lepilom na osnovi cementa. Pred polaganjem sten plinskih silikatnih blokov morate pripraviti in usposobiti oznake. S pripravo tega estriha naredite preluknjice in ga napolnite s cementno-peskano malto, v notranjosti malte pa položite armaturo, kar bo prihajalo iz razpok na bodoči pregradi. Nadalje po stenah, če so zidovi ometani, nato pa v mestih križanja novih sten, morate zavreti mavec
  Polaganje pregrad iz silikatnega bloka

Navodila za polaganje betonskega betona za lepilo

Za to vrsto vgradnje je potrebno uporabiti lepilo optimalne konsistence. Primerna gostota lepila mora biti podobna debeli kisli smetani. Lepilo nanese z lopatico, nosilcem ali posebnim vedrom z ukrivljenim robom. Po nanosu lepila se gladi z lopatico. Po zaključku prvega je površina blokov izravnana s posebno ravnino za aerated concrete. Majhni drobci in prah, ki ostanejo po izravnavi, očistite s čopičem.
  Polaganje pregrad iz silikatnega bloka

Fundacija hidroizolacije

Pred pričetkom polaganja sten je potrebno preveriti vodoravni položaj temeljev (plošče, trakove temeljev) in po potrebi poravnavo. Toleranca je 30 mm.
  Polaganje pregrad iz silikatnega bloka

Silikatne plošče z jezikom in utorom

Tehnologija izdelave silikatnih plošč je sestavljena iz priprave mešanice kremenčevega peska, vode in apnenčastega apna, ki se potem stisne in postavi v avtoklavno komoro. Tam, pod vplivom visoke temperature in tlaka, nastane močan kilogram krečnega peska.
  Polaganje pregrad iz silikatnega bloka

Polaganje prve vrstice blokov

Ta stopnja polaganja zahteva posebno pozornost, saj je prva vrstica nekakšna podlaga za celotno prihodnjo steno. Začnite polaganje z vogalnimi bloki.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty