sobota, 19 maja 2018

Hollow plošče naredite sami

  Hollow plošče naredite sami

Primer izračuna monolitne talne plošče

Preden nadaljujemo s proizvodnjo plošče, je zaželeno, da se izračuna. Nato bo izveden primer izračuna talne plošče za deformacijo.
  Hollow plošče naredite sami

Kako pravilno ojačati talno ploščo z lastnimi rokami?

Zelo pomembno je pravilno izračunati ojačitev in potrebno debelino plošče. Glede na konstrukcijske obremenitve se izbere premer ojačitve. Pogosteje je v razponu od 8 do 14 mm. Priporočljivo je, da uporabite vroče valjani jekleni ojačitvi razreda A3, da zagotovite pravilno trdnost talne plošče.
  Hollow plošče naredite sami

Nekaj ​​prednosti izdelave plošče

Samolepilne monolitne betonske plošče se ukvarjajo ne le, če fizično ni drugega. Včasih je v ospredju arhitekturna, tehnološka, ​​projektna in ekološka primernost. Omeniti velja, da so v takih primerih še posebej opazne prednosti te metode.

Monolitna armiranobetonska tla z lastnimi rokami

Monolitna armiranobetonska tla so ena najtrajnejših tipov tal, vendar zahteva tudi veliko časa in denarja.
  Hollow plošče naredite sami

Montažna tla iz armiranobetonskih plošč

Najpogosteje so izdelani iz krožnih votlih plošč, ki jih odlikuje sprejemljiva cena, manjša teža, izboljšana toplotna izolacijska lastnost v primerjavi z monolitnimi. Prekrivanja so hitro nameščena in široka paleta vam omogoča izbiro plošče za potrebe kupca. Edina pomanjkljivost je obvezna uporaba žerjava.
  Hollow plošče naredite sami

Votlo jezgre: tipi in kaj je vsaka od njih namenjena

Talne plošče se lahko razlikujejo med seboj na tri načine - oblika, premer praznin in splošne mere. Glede na te razlike so bile vse votle talne plošče razdeljene na 15 tipov, od katerih je vsaka dobila lastno oznako.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty