środa, 16 maja 2018

Mavčne stene na žolnih z mrežo

  Mavčne stene na žolnih z mrežo

Vrste mrežaste mreže

V naravi je dovolj raznolikosti, vendar za domače namene, zlasti za začetnike v popravilu, je dovolj, da bi imeli idejo o dveh glavnih vrstah mrežastih mrež:
  Mavčne stene na žolnih z mrežo

Kako izbrati pravo mrežico za ojačitev stene?

Obstaja veliko odtenkov, ki bi jih morali vedeti pri izbiri mreže. Mreža za ojačitev je lahko kovina, plastika ali steklo iz stekla.

Ali potrebujem mrežo za ometanje sten

Mreža je potrebna, če obstajajo veljavni predpisi. Ta tehnologija se uporablja za končno obdelavo neravnih površin. Če se ukvarjate z zaključno obdelavo v hiši, ki je pravkar zgrajena, je nujno potrebna ojačana mreža - hiša bo še vedno krčila.

Štukatura na svetilnikih: kaj je to

Pod mavcem na svetilnikih danes razumemo uporabo omejevalk. Ta tehnologija se je uporabljala že približno nekaj desetletij, zato se lahko varno pogovarjamo o kakovosti dela. Pred tem so svetilniki izgledali kot tanke letvice iz lesa, debele niti ali raztegnjene vrvi, pa tudi kosi suhih zidov. Danes se uporablja vedno več kovinskih vogalov.
  Mavčne stene na žolnih z mrežo

Želite popolnoma ravne stene? Učenje ometa na svetilnikih!

Redko najdete brezhibno ravne stene. Preden končate, jih je gotovo treba izravnati, tako da vaša prizadevanja niso zaman. Kako to storiti? Obstaja način, ki vam bo omogočil, da bi s svojimi rokami idealno ometali stene in strop. To bomo razpravljali v našem članku.
  Mavčne stene na žolnih z mrežo

Tehnologija mavčnih sten brez svetilnikov

Mavec stene z lastnimi rokami izvajajo na istih načelih za različne vrste sten. Izjema je betonska stena, ki slabše absorbira vlago iz malte, kar povzroči, da se zdrsne z letala. Preprosto rečeno, mavčni omet na betonu ne drži in potrebuje nosilni okvir. Kot osnovo se uporablja mreža za omet. To lahko običajno mrežno povezavo, ki je pritrjena na beton na moznikih. Mavčne stene betonskega betona ali drugih blokov se ne razlikujejo od dela na zidu. Mreža za omet je izbrana s povprečno velikostjo celic. Preveč redka mreža za omet ni potrebna, ker rešitev zdrsne.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty