sobota, 19 maja 2018

Vitražna okna GOST

  Vitražna okna GOST

Kaj je vitraž

Proizvodnja vitražnih oken z uporabo najnaprednejših tehnologij je kompleks del z uporabo prosojnih struktur s polnjenjem. Vitražno zasteklitev iz trdne steklene tkanine vam omogoča, da ustvarite različne oblike in velikosti za široko paleto svojih aplikacij. Poleg tega obstaja edinstvena priložnost, da kreativno uporabite številne načine za oblikovanje lastnega sloga pri oblikovanju arhitekturnih odločitev.
  Vitražna okna GOST

Plastična okna: SNIP, GOST kot pogoji zaposlovanja domače birokracije

Takoj, ko je v devetdesetih letih začel potekati tok plastičnih oken v državo, se je na to temo takoj pojavilo celo cvetje državnih standardov:
  Vitražna okna GOST

Panoramska zasteklitev. Velika panoramska okna

Panoramska zasteklitev od tal do stropa in celotne širine stene je modna in drzna arhitekturna rešitev, moderna, lepa in udobna. Velika panoramska okna spreminjajo zaznavanje prostora, jo vizualno razširjajo, bistveno povečajo naravno osvetlitev prostorov.

Sistem zasteklitve fasadnih nosilcev

Sistem stojala za montažo in transmisijo je ena najpogostejših skupin fasadnih zasteklitev. Namenjen je za navpične in nagnjene fasade. Ime sistema izhaja iz uporabljenih elementov nosilnih konstrukcij - stojala in prečke (navpični in vodoravni profili).
  Vitražna okna GOST

Mere odprtega okna (prazna okna)

Poleg odprtih delov lahko plastična okna (okenski okvirji iz PVC profilov) vsebujejo tudi dele gluhe zasteklitve, to je ne odprtje. V skladu z GOST 23166-99 ni dovoljena napeljava neprekrivnih polkna v okenskih blokih stanovanjskih prostorov, razen oken prvega nadstropja in izdelkov, ki se odpirajo na balkone (balkone). Možnost uporabe odprtih oken v nestanovanjskih stavbah ureja projektna dokumentacija za gradnjo.

Ognjevarna okna in fasade

Protipožarna okna so sestavni del odprtin za polnjenje v ognjevarnih pregradah, katerih namen je zagotoviti, da se požar razprostira od tal do tal in sosednjih oddelkov stavbe ter varen prehod požarne opreme v določenem časovnem obdobju.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty