poniedziałek, 14 maja 2018

Snipanje temeljev naprave

  Snipanje temeljev naprave

2. VODNI ODDELEK, ORGANIZACIJA POVRŠINSKEGA DRAINJA IN VODNE POVEZAVE

2.1. Pravila tega oddelka se nanašajo na delo na umetnem zniževanju nivoja podzemne vode (v nadaljnjem besedilu: odvodnjavanje) z uporabo drenažnih, drenažnih, igelnih filtrov, sistemov za zmanjševanje vode (odvodnjavanje) na novo zgrajenih ali rekonstruiranih objektih ter odstranjevanju površinske vode z gradbišča.

Regulativni dokumenti - SNiP in Kodeks ravnanja (SP)

Naprave vseh objektov v gradnji civilnih in industrijskih objektov so predmet določenih zahtev, določenih v ustreznih SNiP in drugih standardih državne in industrijske vrednosti. Priprava betonskih temeljev temelji na:
  Snipanje temeljev naprave

Faze gradnje temeljev trakov po SNIP

Ta naprava je sestavljena iz betona, ki se ojača in nato prelije v opaž, s čimer tvori monolitski kompleks. Obstajajo različne vrste gradnje traku, vendar menimo, da je najbolj optimalna in enostavna shema postopka.

Glavne zahteve SNiP pri izvedbi hidroizolacije

Hidroizolacija temeljev v skladu s SNiP predvideva pripravljalne ukrepe pred naslednjim premazom hidroizolacijskih materialov. Pripravljalna dela vključujejo naslednje ukrepe:
  Snipanje temeljev naprave

Fundacija za leseno hišo - SNiP, GOST, regulativni dokumenti

Gradnja temeljev se prične z izračunom in seznanjanjem z zahtevami. Med dokumenti, ki urejajo nekatere vidike gradnje fundacije, so:
  Snipanje temeljev naprave

Hidroizolacija temeljev glede na SNiP ↑

Zasnova temeljev ureja SNiP 2.02.01-83 "Temelji stavb in konstrukcij", kjer je hidroizolacija temeljev opredeljena kot eden od ukrepov za njegovo zaščito (2.22). Podzemni deli stavb / objektov, pokopanih prostorov, temeljev sten, stebrov, opreme potrebujejo zaščito pred vsemi vrstami vode. Toda to ne pomeni nepogrešljive naprave za hidroizolacijo - to se naredi, ko so drugi ukrepi (bituminizacija, drenaža, cementacija itd.) Neučinkoviti ali neekonomični.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty