piątek, 18 maja 2018

Soočanje ploščice video bazo

  Soočanje ploščice video bazo

Značilnosti osnove in materiala za njegovo izdelavo

Če je višina kleti manjša od 0,4 m, je težko opremiti hidroizolacijski sloj, ki lahko zaščiti steno pred vlago. Podnožje lahko izpljamo s površino, štrlečim ali padajočim. Najpomembnejše so štrleče in celo vrste kletnih površin, čeprav nadzemni, padajoči deli temeljev trajajo dlje, ker so manj dovzetni za učinke padavin. Uničevalni dejavniki, ki nenehno delujejo na kleti, so vlaga, temperaturna razlika, izkrivljanje zunaj sezonskih sil.
  Soočanje ploščice video bazo

Izbiranje možnosti za zaključno osnovo ↑

Estetska privlačnost celotne stavbe bo v veliki meri odvisna od pravilne in harmonične zasnove baze. Danes na gradbenem trgu obstaja veliko število različnih oblikovalskih možnosti, ki se razlikujejo glede na teksturo in barvo, kot tudi na lastnosti uporabljenih materialov.
  Soočanje ploščice video bazo

Kako izbrati lepilo za osnovni film?

Oplaščenje ploščic s ploščicami v večini primerov se izvaja na lepilni način. Za to delo bi morali izbrati samo sprednje lepilo z naslednjimi značilnostmi:
  Soočanje ploščice video bazo

Dekoracijo kleti hiše z dekorativnim ometom

Dekorativni omet (vendar kot mnogi materiali, ki se sprijemajo) se nanese na predhodno pripravljeno površino: očistimo in pripravimo. Pred nanosom nekaterih vrst ometa uporabite ojačitveno maso na osnovi mineralov.
  Soočanje ploščice video bazo

Pripravljalna dela

Plezanje kletke v kletni kleti se pogosteje zgodi kot zaključna dela z drugimi materiali, zato upoštevamo vse ključne vidike namestitve njegovega primera. Med namestitvijo klinker ploščic je zelo pomembno skrbno pripraviti podlago, na kateri bo sčasoma nameščen material za ploščice. Pogoj baze je odvisen od trajanja delovanja cilja. Površina materiala, ki je v stiku s steno, mora biti povsem ravna, enako velja za površino stene.
  Soočanje ploščice video bazo

Polimerski pesek za ploščice

Hišo lahko dokončate s ploščicami polimerne peska, ki so na trgu relativno nove. Takšna obloga se uporablja za fasadne stene ali klet, ustvarja popolno imitacijo naravnega opeka. V kompoziciji je kompozitni material, ki je oblikovan v kamen ali reliefno opeko. Maska, ki je obrnjena, je majhna, zaradi česar je enostavna za uporabo tudi za razpadle lesene in hiše.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty