sobota, 19 maja 2018

Polaganje laminatov na meter

  Polaganje laminatov na meter

Stroški pripravljalnega dela

Potrebno je osvoboditi prostor sobe iz pohištva in drugih predmetov, odstraniti stare talne obloge in podstavek. Nadalje se določi stopnja poslabšanja tal, mora biti čim gladka in popolna. Če ima tla dobro podlago, bodo stroški bistveno manjši. V nasprotnem primeru obstaja več možnosti za izravnavo površine in njihove ocenjene stroške:
  Polaganje laminatov na meter

Stroški čarovnika za storitve

Skupna cena za namestitev novega tlaka je določena s številom kvadratnih metrov. Koliko stane ležati 1 m2? laminatni tla? To vam bo povedal točno cenik čarovnika. Obstajajo cene za vsako vrsto dela.

Polaganje laminatov v Moskvi. Kaj vpliva na ceno

Pomembno vprašanje pri popravilu tal je strošek materiala in storitev. Seveda imajo vsi materiali svojo ceno, nekateri so cenejši - drugi so dražji. Če potrebujete polaganje laminata, katere cena je povsem sprejemljiva, se obrnite na mene.
  Polaganje laminatov na meter

Značilnosti polaganja laminata

Preprost na prvi pogled, postopek polaganja laminata na tla ima veliko odtenkov. Le njihova profesionalna izvedba lahko zagotovi dobro oprijemljivost vsakega elementa prevleke in ravne površine celotnega platna. Prvi korak je priprava temelja. Samo pravilna podlaga brez udarcev, lukenj in razpok odpravi krče in okvare posameznih elementov laminata. Talni estrih vam omogoča, da površino poravnate pred polaganjem talne obloge.
  Polaganje laminatov na meter

Polaganje laminata v mestu Samara.

Laminatni podi so sodobna talna obloga na osnovi iverne plošče ali lesonitne plošče, ki s svojo teksturo posnema les različnih pasem, ki ima odlične estetske in fizikalne lastnosti. S profesionalno namestitvijo se ta material ne razlikuje od naravnega parketa ali lesenega tla, vendar je za razliko od nje preprost in nepretrgan pri vzdrževanju in obratovanju, garancijsko obdobje njegove uporabe pa je odvisno od proizvajalca in vrste prevleke od 20 do 50 let.
  Polaganje laminatov na meter

Značilnosti polaganja laminata

Laminat, katerega priljubljenost vsako leto narašča, je panel (ali trak), ki meri 200 do 1400 mm. Vsak tak trak iz vseh štirih koncev ima ključavnice posebne oblike, zaradi česar se izvede zanesljiva povezava plošč med seboj.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty