piątek, 18 maja 2018

Popravilo v stanovanju

  Popravilo v stanovanju

Kakšno popravilo potrebuje vaš apartma: kozmetični ali večji

Najprej morate odločiti o zapletenosti in obsegu prihodnjih popravil. Da bi postal stanovanje svetlo in čisto, je včasih dovolj za kozmetične, površinske popravke: zamenjava ozadja, belo pranje stropa, spreminjanje starega linoleja, barvnih sten itd.
  Popravilo v stanovanju

Enciklopedija sami popravite

Prepričani smo, da lahko popravilo apartmaja z lastnimi rokami opravi vsakdo. Podrobna enciklopedija popravila in gradnje vam bo dala jasna navodila za vsako stopnjo, od izravnave sten do namestitve pralnega stroja. Prihranite denar, ker morate pazljivo razumeti fotografije in videoposnetke in naredite sami, saj vedite, da kakovost ne bo neuspešna.
  Popravilo v stanovanju

Kako začeti obnovo stanovanja: obsežno popravilo ali prostor

Okoliščine lahko narekujejo drugačen pristop do začetka popravila - v enem primeru se lahko uporabi eno zaporedje prenove stanovanja, v drugi pa drugačno. Ta izbira je odvisna od vas in vašega proračuna. Popravilo lahko opravite v sobi ali na lestvici hkrati v vseh prostorih. Po popravilu sobe se je zateklo v primerih nezadostnega proračuna ali če je stanovanje stanovanjsko za čas trajanja dela. Ko se odločite narediti tak korak, bi se morali pripraviti na najhujše in v celoti upoštevati vse težave, povezane s popravilom.
  Popravilo v stanovanju

Triki za preurejanje v stanovanju

Ne prosim domačih zidov? Namesto udobja občutek depresije, ki jih stanje pohištva? Vse to kaže, da je čas za začetek kozmetičnega popravila.
  Popravilo v stanovanju

Čas, potreben za zamenjavo tal

Polnjenje talne obloge v dvosobno stanovanje običajno traja največ 5 dni. Standardna shema dela je naslednja: 1 dan - dvižni materiali, hidroizolacija tal in nameščanje svetilnikov; 2 in 3 dni - polnilni estrih; 4. dan - rezkanje. Če se na osnutek prelije izravnava, se to izvede v četrtem in petem dnevu. Možno je, da glavni estrih ne uporablja betona, temveč samo izravnava ometov. V dveh dneh je vlila brez svetilk. Toda stroški materialov v tem primeru bo 2-3-krat večja.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty