niedziela, 13 maja 2018

Razstava Country House

  Razstava Country House

O zadnji razstavi Holzhaus v All-Russia Exhibition Centru

Razstava "Stavba lesene hiše / Holzhaus" v Moskvi, namenjena gradnji lesenih hiš, združuje graditelje, arhitekte in poznavalce lesene arhitekture iz različnih regij Rusije in držav sveta.
  Razstava Country House

Končane hiše z zemljo, hišami in mestnimi hišicami na razstavi "Nepremičnine voditeljev"

Za obiskovalce razstave, razvijalci in realtors so pripravili veliko ponudbo pripravljenih poletnih hiš in mestnih hiš v Moskvi in ​​mestnih središčih Rusije. Na tej strani se lahko seznanite z nekaterimi od njih. Razstava poteka ob podpori vlade Moskve v CHA dvakrat letno.
  Razstava Country House

TekhnoNIKOL predstavil nov strešni sistem za ravno streho obiskovalcem razstave "Country House - 2017" v Novosibirsku

Podjetje TekhnoNIKOL je na razstavi "Country House - 2017", ki je potekalo med 20. aprilom in 23. aprilom v Novosibirskem ekspozitnem centru v Novosibirsku, predstavilo potrošnike na drobno s sistemi in materiali za napravo ravnih, izkoriščenih streh.

Značilnosti gradnje opečnih hišic na ključ

Gradnja opečnih vikend ima posebno mesto v naši praksi, saj ta material kljub številnim novim izdelkom, ki se redno pojavljajo na trgu, ostaja najbolj priljubljen pri gradnji nizke gradnje.
  Razstava Country House

Knjižnice v Moskvi - v Telegramu!

21. decembra 2016 je v Telegramovem aplikacijskem messengerju v Moskvi, knjižnica Bot @MosBibliotekaBot, omogočil izmenjavo besedilnih sporočil in medijskih datotek.
  Razstava Country House

Projekti ključnih lesenih hiš

Pri naročanju lesene hiše na ključ, lahko izberete visokokakovostno hišo, ustvarjeno s kanadsko tehnologijo. Ne potrebuje dodatnega segrevanja in ima visoko trdnost. Toda dnevnik dnevnika in zaokroženih hlodov je zasnovan za sezonsko življenje - za povečanje udobja je potrebna dodatna izolacija.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty