wtorek, 15 maja 2018

Stenska ometna tehnologija

  Stenska ometna tehnologija

Tehnološke mavčne stene naredijo sami

Ta članek obravnava zaporedje in tehniko ometov. Čeprav večinoma danes omet premakne drywall, je še vedno zgodaj, da ga popolnoma opusti.
  Stenska ometna tehnologija

Priprava površine podlage za mavčne stene z lastnimi rokami

Ta faza je zelo odgovorna, saj je rezultat vsega nadaljnjega dela odvisen od pravilnosti njegovega ravnanja. Seveda je treba osnovo očistiti iz umazanije, umazanije, prahu, elementov za odstranjevanje svetlobe. Če je potrebno omet stene prostora, kjer je bila opravljena zaključna dela, je treba osnovo odstraniti s komponentami, kot so barva, pobarvana, stara ozadja in drugi materiali, ki so obrnjeni.
  Stenska ometna tehnologija

Priprava površine

Za najkvalitetnejši rezultat, tehnologija motečih zidov pomeni popolno odstranitev stare mavčne obloge navzdol do osnove. Če se iz kakršnega koli razloga odločite, da zapustite stari omet, udarite celotno steno s kladivom za očitne okvare ali mesta z luščenjem mavca z dna stene. Na takih mestih odstranite stari premaz.
  Stenska ometna tehnologija

Spustite se na ometane stene

Če je betonska ali opečna površina gladka, potem lahko začnete nanositi tanko plast malte in poskušati čim bolj raztrgati v različne hrapavosti.
  Stenska ometna tehnologija

Pripravljalna dela

Prva stvar je, da temeljito očistite steno nepotrebnih predmetov, to je prahu, na primer. Prav tako je potrebno odstraniti vse oljne površine od sten.

Priprava raztopine

Ko so stene v celoti pripravljene za omet, so nameščene ojačitvene mreže in / ali svetilke, lahko naredite malto. Lažje je kupiti suhe mešanice za omet na osnovi cementa, vendar z majhno količino dela je ceneje delati sami. Tehnologija priprave sestavka je preprosta;

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty