niedziela, 13 maja 2018

Zahteve za plastična okna v šolah

  Zahteve za plastična okna v šolah

Najpomembnejši "okno" GOST

Obstajajo različni gradbeni standardi, pravila in predpisi (SNiP), ki urejajo izdelavo in montažo plastičnih oken. V korporaciji "Windows 21. stoletja" so ti standardi in predpisi:
  Zahteve za plastična okna v šolah

Vgradnja oken v skladu z GOST 30971-2002

Analiza in opis glavnih določb sedanjega standarda za vgradnjo plastičnih in lesenih oken - GOST 30971-2002 "Šivi montažnih spojev iz okenskih blokov do odprtin sten"
  Zahteve za plastična okna v šolah

Plastična okna: SNIP, GOST kot pogoji zaposlovanja domače birokracije

Takoj, ko je v devetdesetih letih začel potekati tok plastičnih oken v državo, se je na to temo takoj pojavilo celo cvetje državnih standardov:
  Zahteve za plastična okna v šolah

Zahteve za okna v šoli

Če v vrtcu obstaja nepogrešljiv pogoj za namestitev mrež proti komarjem, potem za okna v šoli sanitarna postaja ne nalaga takšnih zahtev. Zato je glavna zahteva namestitev PVC oken z enokomornim varčnim ali dvokomornim steklom. Profil mora biti najmanj 58 mm razreda A ali najmanj 70 mm razreda B. Pribor je primeren za vse, vendar ob upoštevanju dejstva, da so vrata pogosto velika, priporočamo namestitev opreme Maso. V Oddelku za izobraževanje okrožja Frunzensky je obvezna zahteva namestitev otroške ključavnice na krilo. Priporočamo, da ne namestite ročaja s ključavnico, temveč polno ključavnico na dnu krila.
  Zahteve za plastična okna v šolah

Veleprodaja oskrbe plastičnih oken v remontu stavb

Veleprodaja oskrbe PVC plastičnih oken (posebna oprema in specifikacije), med remontom šol, vrtcev, bolnišnic in druge socialne infrastrukture.
  Zahteve za plastična okna v šolah

Varovanje zdravja vaših otrok ali kaj iskati pri izbiri plastičnih oken v šoli ali vrtcu?

Pomembno področje zasteklitve zahteva analitični pristop k rešitvi vprašanja izbire. In ker so strukture nameščene 10 let ali več, je treba izbrati takšno konfiguracijo in dodatke za plastično okno, ki vam bo v končni fazi omogočila, da si kar najbolje izkoristite nakup: otrokom je varno odpiranje, varno za otroke, ne bodo povzročile nobenih posebnih težav z oskrbo in bodo energetsko učinkovite.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty