wtorek, 15 maja 2018

Projekti enokrilne opečne hiše

Projekti opečne hiše: projekti opečne hiše - prenos

Hiše opeke danes še vedno zelo priljubljene pri posameznih razvijalcih. Izvedba projekta opečne hiše dobi več kot le hišo - bolj je kot družinsko gnezdo, ki bo brez dvoma služila več kot eni generaciji.

Kateri projekti hiš iz opeke lahko ponujamo

Med razpoložljivimi standardnimi projekti za kupce SV-Stroy so relativno majhni - do 150 m2. metrov - in trdna, več kot 400 kvadratnih metrov. metrov hiše, eno in pol ter dvonadstropna, z različnimi zaključki in postavitvami.

Končali projekti enokrilne opečne hiše

Eno-nadstropne hiše so še vedno v velikem povpraševanju. Takšni projekti so priljubljeni med ljudmi, ki želijo dobiti majhno funkcionalno hišo z racionalno postavitvijo. Pri oblikovanju enostranskih opečnih hiš pogosto uporabljajo ravno streho, poskušajo maksimirati zasteklitev, imajo teraso, garažo, včasih klet in gospodarske prostore.

Fotografija enodnevne opečne hiše

Opeka je klasičen material, ki ga odlikujejo lepota, prestiž, zanesljivost, vzdržljivost in sposobnost, da se pri segrevanju dobro zadržuje. Poleg tega je glede na fotografijo enokrilne opečne hiše mogoče razumeti, da lahko opeka kot kos materiala sorazmerno majhne velikosti prilega popolnoma drugačnim oblikam in številkam, ki tvorijo radialne stene, loke, piramidalne pobočje itd.

Prilagoditev projekta hiše pod seizmičnimi območji

Velik problem je, da pridobi primeren projekt hiše za seizmično nevarno območje. Težava je v tem, da ni veliko specializiranih projektov. Zato je izbira hiše, ki ustreza vašim idejam za udoben in prijeten dom, precej problematična.

Opeka hiša: stilske in arhitekturne značilnosti

Pri gradnji opeke je bila uporabljena več kot eno stoletje, različne teksture in barve sprednje strani vam omogočajo, da ustvarite čudovite fasade, ohranjene v različnih stilov:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty