wtorek, 15 maja 2018

Dno naprave na hlodih v apartmaju

  Dno naprave na hlodih v apartmaju

Vse, kar potrebujete za dnevnike ↑

Zastavice so lesene ali polimerne palice različnih oblik in velikosti, ki se nahajajo pod zaključnim premazom. Glavne prednosti uporabe te metode:
  Dno naprave na hlodih v apartmaju

Izdelava lesenega dna v hlodih: možnosti za gradnjo tal

Mnogi lastniki stanovanj izbirajo lesena tla, ki temeljijo na okolju prijazni pritožbi. Že več tisoč let živi v harmoniji z drevesom, v tem času pa se je med njimi pojavila tudi vrsta simbioze.
  Dno naprave na hlodih v apartmaju

Ureditev nadstropja na hlodih

Lesena tla zagotavljajo toploto v hiši, pa tudi zdravo mikroklimo. Poleg tega je zaradi zasnove mogoče na njej izdelati različne prevleke. No, ko so se pojavile talne deske, je tla na hlodah našla drugo rojstvo.
  Dno naprave na hlodih v apartmaju

↑ Kakšna je potrebna razdalja med talnimi zaporami

Korak je odvisen od debeline tla. Če se za kritje uporabljajo trpežne debele plošče, se lahko hlodi dajo relativno redko. Če prevleka ni zelo trpežna in tanka, se pogosto nahajajo zastoji.
  Dno naprave na hlodih v apartmaju

Označevanje in priprava lesenih podov v hlode

Preden začnete z zidarskim delom, opravljamo označevanje. Določamo, koliko in kje je potrebno odstraniti (prelivati) tla, tako da vsi stebri dosežejo eno raven (upoštevajoč višino opeke in debelino šivov). O zidu lahko najdete tukaj. Steljo napolnimo z "nespremenljivo" zemljo - peskom ali drobnim gramozom, sloj do 5 cm.

Tla na hlodih v apartmaju

Ekaterinburg je sodobno mesto, vprašanje malo postavljanja tal na tleh je malo zanimanje. Zelo koristno je izvedeti, kako je tla izdelana na zastojih v stanovanjskem bloku, tik na betonsko ploščo, ki bo podlaga. Tehnologija dela je precej preprosta.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty