czwartek, 17 maja 2018

Obloge in barvanje sten

  Obloge in barvanje sten

Kako izračunati, koliko materiala je potrebno za poravnavo sten?

Na embalaži, ki prodaja mavec, poraba pisnega materiala na 1 kvadratni meter. Za približen izračun:
  Obloge in barvanje sten

Faza 1: izravnavanje sten in njihovo ravnanje

Če naj bi bilo preprosto barvanje stene, bi bilo treba največja prizadevanja usmeriti v odpravo vseh možnih nepravilnosti. Kot možnosti lahko uporabite naslednje načine:
  Obloge in barvanje sten

Kdaj lahko naredim le kiti?

Vprašanje je zelo primerno, zlasti za lastnike starih stanovanj, kjer ravnovesje vogalov in sten včasih povzroči smehne napade. Put je pomemben v več primerih:
  Obloge in barvanje sten

Načini kiti stene ↑

Za kakovostna popravila je potrebno izvesti postopek gnetenja površin pred končno obdelavo. Če želite vedeti, kako pravilno zidati stene, morate najprej obravnavati načine gnetenja. Obstajajo naslednji načini: začetni kit, kiti svetilnik, končna kita in kiti za razpoke. Vsako od teh metod izvajajo različne vrste kiti in se uporabljajo za posebne namene. Preden vpijete stene za slikanje ali ozadje, morate izvesti začetni kiti in poravnati stene.

Značilnosti kiti stene za različne premaze

Morate jasno razumeti, da ima postopek kiti stene velike razlike, odvisno od tega, na kakšen način nanašate delovno kompozicijo. To se razlikuje glede na zahtevano stopnjo debeline kit in metode njene uporabe.
  Obloge in barvanje sten

Proces in tehnologija zaključevanja sten za slikarstvo.

Kot smo že povedali zgoraj, že prej opravimo kakovostno ometanje žarnic, tako da so stene popolnoma ravne, kar bo pomagalo pri izogibanju nadaljnjemu bleščanju neenakosti, ki jo bo ustvarila svetloba.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty