sobota, 19 maja 2018

Kiti ali kiti

  Kiti ali kiti

Kaj je kit in kit

Kiti - praškasta ali pastozna mešanica, sestavljena iz preplavljenega sadra, krede, lepila iz lesa in različnih mineralnih polnil, ki se uporablja kot material za popravilo za izravnavo površin pred lakiranjem in drugimi vrstami premazov.
  Kiti ali kiti

Priprava končnega kita za delo

V konzerve lahko v končni obliki kupite končno kiti za nanos na stene. Ampak to stane 20% dražje, zato je ekonomično kupiti suho zmes in ga po potrebi razredčiti v vodi.
  Kiti ali kiti

Kiti in kiti: splošni opis

Kiti je mešanica praškaste ali pastaste. Vsebuje naslednje sestavine: prebarvani mavec, čista kreda in lepilo za les. Tukaj so dodana tudi druga mineralna polnila. Takšna zmes je potrebna za dokončanje zaključka površine, preden je pobarvan ali prekrit z ozadjem.
  Kiti ali kiti

Obesek v hipermarketu Saray

Kiti ali kiti je plastični material, ki je sestavljen iz veziva in polnila in se uporablja kot osnovni premaz za površino, povečanje oprijema z dodelavo ali v dekorativnem oblikovanju. Razlikovanje med suhimi in pripravljenimi pripravki: prva je suha mešanica, ki se pripravi neposredno pred uporabo z dodajanjem ustrezne količine vode, ki se prodaja v vrečah in vrečah, druga pa se prodaja kot pasta v plastičnih vedra ali kozarcih.
  Kiti ali kiti

Vrste fasadnih ometov

Postavitev sprednjega ometa je precej priljubljena vrsta zaključka. Sestave fasadnih ometov so sestavljene tako, da njihove kakovostne značilnosti omogočajo njihovo uporabo pri delu na prostem.
  Kiti ali kiti

Priprava površine za kit

Ta tehnologija omogoča oblogo stavb, katerih zunanje stene so lahko izdelane iz različnih materialov - vse vrste opeke, pene ali aeratornega betona, armiranega betona in celo naravnega lesa. Priprava in ometanje sten rezultira v idealni površini, brez nepravilnosti in popolnoma pripravljen za poznejše barvanje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty