środa, 16 maja 2018

Gradnja kovinske trgovine

  Gradnja kovinske trgovine

Gradnja trgovin, montažnih na ključ

Ena od smeri našega dela je gradnja ključnih tovarn na ključ. Zagotavljamo visoko kakovost z nizkimi stroški dela, zato povpraševanje po njih stalno narašča.
  Gradnja kovinske trgovine

Trgovine in nakupovalni centri

Predlagana gradnja stavbe je kovinski okvir in sendvič plošča elementov po elementih. Streha - z najmanjšim nagibom 10%, na mnogoskatnyh strehah so predvideni pladnji za organizacijo drenaže.
  Gradnja kovinske trgovine

Gradnja kovinske trgovine

Konstrukcija montažne trgovine iz ključnih kovinskih konstrukcij je hitra gradnja. Cena take trgovine je v povprečju za 30-40% nižja od stroškov gradnje kapitala.
  Gradnja kovinske trgovine

Gradbene trgovine

Najem prostorov v kapitalskih poslopjih je tako visok, da so številni podjetniki našli idealno alternativo - gradnjo ali nakup končne trgovine iz kovinskih konstrukcij. V tem primeru vam ne bo treba vsak mesec porabiti veliko denarja. Dovolj je, da plačate enkrat za parcelo in lahko odprete trgovsko ustanovo.
  Gradnja kovinske trgovine

Gradnja trgovin v Samari

Izboljšanje gospodarskih razmer v Rusiji ne vpliva samo na izboljšanje življenjskega standarda vsakega državljana naše države, ampak tudi na izboljšanje storitvenega sektorja. Lektorski papir vsake družbe je gradnja, če obstajajo finančne težave v državi, potem bo gradnja novih objektov izolirana. Ampak, reči o naši državi je lagati. Po vsej državi obstaja znatno okrepitev gradbenega sektorja na trgu. Naša regija tudi ne zaostaja.
  Gradnja kovinske trgovine

Kovinska trgovina: značilnosti gradnje

Pri načrtovanju gradnje trgovin ali pokritih nakupovalnih površin za namestitev paviljonov s kovinskimi strukturami in ploščami je treba upoštevati naslednje značilnosti:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty