niedziela, 13 maja 2018

Montaža obrob

Kako oblikovati plastično okno, ki izliva iz profila

Večina kovinskih oteklin. Bistvo njihove namestitve je zmanjšano na dejstvo, da je vzorec oblikovan v velikosti, njegove bočne stranice pa so upognjene navzgor, da bi na teh mestih zgostile tesnilne sklepe in dalo celotni strukturi določene dekorativne lastnosti.
  Montaža obrob

Namestitev okenskih oken

Prvič, ustrezno nameščeni zunanji odrezek mora zagotoviti, da voda ne pride na površino stene. Drugič, ta voda mora izprazniti. In končno, morajo biti varno pritrjeni, to pomeni, da med sunki vetra ne sme biti hrupa, zvok deževnih kapljic pa mora biti zgoščen do maksimuma.

Kaj nastavite okno za ebb

Kakšna je namestitev slabe plime na plastičnih oknih? Podaljšati življenjsko dobo novih oken. Vlažnost v obliki dežja ali snega po padcu na okno poteka navzdol naravnost v slabo plimovanje, od tam bi morala iti na tla in ne ostane zamegliti površine okenske police. Površina oboda je nagnjena, da bi ohranili stene stavbe
  Montaža obrob

Priprava orodja pred montažo

Vgradnja nizke vode na plastično okno se izvaja z uporabo številnih orodij, od katerih bo vsaka uporabljena za določene vrste dela:
  Montaža obrob

Kako pravilno namestiti

Montaža se izvaja v jasnem vremenu - za boljšo nastavitev in hitro sušenje. Prva stvar, ki jo je treba upoštevati, je naklon nagiba. Potrebno je narediti več kot 10 stopinj. V takem kotu na odlagališču ne bo zbrala vlage, bo kmalu zdrsnila na ulico . Kako dati obrobo na plastična okna?
  Montaža obrob

Zakaj potrebujemo ebbs ali prednosti njihove namestitve

+ Zaščita fasade stavbe in strehe od prekomerne vlage in s tem deformacije, poškodbe, več škode zaradi stika z vodo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty