wtorek, 15 maja 2018

Najcenejša dekoracija fasade

Skupni stroški namestitve fasadnih materialov

Izberite najcenejši material za fasado - težko je. Pri nameščanju lahko nastane še več težav. Pomembno je, da se oblikuje seznam skupnih stroškov materialov, ki jih je treba uporabiti za zunanjo oblogo hiše. Vnesti morate naslednje:

Za izvajalce YouDo prihodnje storitve

Za prebivalce Moskve, Sankt Peterburga in bližnjih mest, ki resnično potrebujejo najcenejšo notranjo dekoracijo, je najboljša rešitev za to, da jo izdelate s pomočjo strokovnjakov, registriranih na Youdo.com crowdsourcing izmenjavi. Naši izvajalci imajo veliko prednosti pred gradbenimi organizacijami in zasebnimi obrtniki:

Fasadna tehnologija

Tehnologija "mokra fasada"

" Mokra " fasada se imenuje, ker se ob mešanju gradbenih materialov z vodo oblikuje plast ometa. Fasada hiše se obdeluje z mešanicami ometa, ki se uporabljajo za ojačitvene naprave v obliki rešetke ali skodle.
  Najcenejša dekoracija fasade

Materiali za zunanjo notranjo dekoracijo do-it-yourself

Začnimo z materiali, ki se uporabljajo za zunanjost hiše, jih primerjamo po ceni in ugotovimo, kakšen učinek lahko dobimo v eni ali drugi obliki. Če razdelite materiale, uporabljene v skupine, ki imajo podobne lastnosti, vprašanje o tem, kako preoblikovati fasado, nima bogate izbire odgovorov, samo trije glavni razredi!

Mavec je preprost in dekorativen

Klasična zasnova zunanjih sten je omet. Primeren za opeke, kamen, trdne ali lesene hiše. Moderne mešanice imajo številne prednosti:

Materiali za zaključek fasade okvirja hiše

Katere materiale uporabiti za zaščito sten in privlačnost hiše? Za zunanjo dekoracijo fasade okvirne hiše se najpogosteje uporabljajo:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty