piątek, 18 maja 2018

Odstranitev cementa betonskih plošč

Delovni nalog

Pred demontažo opravljamo pregled objekta. Izbiramo opremo za delo. V večini objektov v Sankt Peterburgu izvajamo razstavljanje celotnih betonskih plošč v naslednjem zaporedju:
  Odstranitev cementa betonskih plošč

Demontaža sten v stanovanju

Morda ste v vašem stanovanju odločili, da ne samo standardne popravke, temveč tudi prenove? Potem ste na pravi poti! V naši državi je veliko let porabilo gradnjo stanovanj s stropi, ki so zelo nizke. Kaj naj rečem o majhnih kuhinjah in ozkih hodnikih? Toda nihče niti o tem ni razmišljal. Glavna stvar je bila, da gradnjo dokončate pravočasno in ni pomembno, da načrtovanje sploh ni popolno.
  Odstranitev cementa betonskih plošč

Cena za demontažo talnih plošč

Vsako popravilo se začne z razstavljanjem, gradbena dela zahtevajo določeno znanje, izkušeno osebje, razpoložljivost posebnih orodij in opreme.
  Odstranitev cementa betonskih plošč

Demontaža talne plošče v Moskvi

Visokokakovostno in varno demontažo talnih plošč je nemogoče brez upoštevanja konstrukcijskih značilnosti ter imenovanja stavb in objektov. Vsak proces demontaže talne plošče spremlja tehnološki zemljevid delovnega zaporedja. Naši strokovnjaki izdelujejo tehnološki zemljevid, ki upošteva posamezne značilnosti vsakega predmeta.
  Odstranitev cementa betonskih plošč

Orodje za odstranjevanje

Takšen proces, tako kot številne gradbene manipulacije, ne zahteva samo strokovnih spretnosti in specifičnih znanj, temveč tudi posebno opremo, ki je redko v navadi družine. Če želite odstraniti estrih, boste potrebovali naslednji popis:
  Odstranitev cementa betonskih plošč

Rušitvena dela s hidravličnim kladivom in diamantnim vrtanjem

Hydroclin je kovinski zabojnik, ki je opremljen s snemljivimi udarci in ima notranjost komore elastičnega materiala. Ko se tekočina dovede v hidravlični sistem naprave, se pojavi tlak in se komora elastičnega materiala razširi, zato se udarci in klini začnejo premikati. Zahvaljujoč tej tehnologiji je možno odstraniti visoko trdne betonske plošče brez prahu, hrupa in vibracij.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty