środa, 16 maja 2018

Notranja dekoracija šole

  Notranja dekoracija šole

Navodila za polaganje keramičnih ploščic.

Najprej morate sami izbrati ploščice. Toda samo izbira ne bo zadostovala: potrebno je pripraviti ustrezno podlago za njihov stil, nakup kakovostnih materialov, šele takrat bo rezultat najvišje kakovosti.
  Notranja dekoracija šole

Popravila na ključ: kozmetika in kapital

Kozmetična končna obdelava, kot je navedeno zgoraj, se vsako leto izvaja med poletnimi počitnicami. Vedno obstaja potreba po delni zamenjavi zastarelih stropnih prevlek, sten in drugih struktur. Glavni cilj šolske kozmetične izboljšave je obnoviti funkcionalnost določenih struktur, osvežiti videz sobe, pripraviti stavbo za sprejem otrok.
  Notranja dekoracija šole

Nove zbirke fasadnih ploščice nemške tovarne Stroher - ozke ploščice transom formatov

Posebne zbirke klinker ploščic za inovatorje arhitekturne izvedbe drznih idej in poznavalcev prave nemške kakovosti.
  Notranja dekoracija šole

Sorti ometa

Monolitni omet je razdeljen na tri skupine: navadne, posebne in dekorativne. Površina navadnega ometa je podrgnjena in zamašena, nato pa je oplaščena z ozadjem ali poslikana. Da bi ometu dodali posebne lastnosti, dodajte različne dodatke. Dekorativni omet se ustvari z dodajanjem barvnih raztopin v kompozicijo, ki so obarvani s pigmenti ali zdrobljenimi kamni različnih barv.
  Notranja dekoracija šole

Kakšna mora biti telovadnica v šoli?

Obstajajo nekateri predpisi, predpisani v dokumentu o sanitarnih in higienskih zahtevah, ki jih je treba upoštevati pri opremi telovadnice. Na žalost v naši državi še vedno obstaja veliko število izobraževalnih ustanov, ki ne spoštujejo teh predpisov, kar ogroža zdravje in varnost študentov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty