sobota, 19 maja 2018

Gradnja blokov pene

  Gradnja blokov pene

Zunanjost in notranjost

Ne glede na to, kako visoke so pene bloki, se še vedno bojijo vlage. Hidroizolacija sten kopeli je, da so impregnirani z vodoodbojnimi spojinami, od znotraj pa dopolnjuje polaganje posebnih filmov.
  Gradnja blokov pene

Gradimo kopel iz pene betona

Blok pene lahko izrežete z žico. Praviloma pri namestitvi pritrdilnih elementov ni posebnih težav. Te prednosti pene blokirajo danes enega najbolj priljubljenih materialov. Od tega lahko preprosto zgradite kopel s svojimi rokami.
  Gradnja blokov pene

Prednosti in slabosti blokov pene

Gradbena kopel iz blokov pene je precej tvegan dogodek. Ta material nima samo porozne strukture, njegove porene celice pa imajo neenotno strukturo in volumen in so naključno razporejene znotraj bloka. Zato so termofizične in mehanske lastnosti pene blokov heterogene po celotni prostornini izdelka.
  Gradnja blokov pene

Zakaj sam blok pene ni primeren za kopanje?

Dejstvo je, da je v kopalnici velika vlaga, ki je glavna ovira za takšno konstrukcijo. Zaradi porozne strukture pene betonski bloki aktivno absorbirajo vlago, kar povzroči postopno zmanjšanje njihove moči, kar vodi k hitremu uničenju.
  Gradnja blokov pene

Kako zgraditi kopel iz pene blokov?

Splošne informacije

V tem članku ne bomo podrobno razmišljali o vsaki stopnji gradnje kopalke s peno, kot posamezno so bile v celoti upoštevane faze ustvarjanja kadi.
  Gradnja blokov pene

Kako izbrati pene blokov za gradnjo kopeli

Torej, gradimo kopel iz pene. Zakaj natančno od njega? Ima veliko prednosti. Na primer, pene bloki se danes aktivno uporabljajo predvsem za izolacijo vseh tal - sten, stropov, tal in streh. To je lahka in poceni material, ki nastane s kombiniranjem cementne malte in penjenja. Pogosto se uporablja za gradnjo nosilnih, zunanjih sten manjših poletnih hiš, v katere spada kopalnica. V vseh njenih značilnostih je pena skladna z gradbenimi standardi, poleg tega pa so njegove toplotne zaščite dva do trikrat višje od tistih iz najvišje kakovosti opeke. Ja, in graditi kopel iz samega pene blok je povsem resnična.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty