niedziela, 13 maja 2018

Stroški izgradnje mestne hiše za 4 družine

  Stroški izgradnje mestne hiše za 4 družine

Gradnja mestnih hiš za štiri družine

Glavna prednost štirih družinskih mestnih projektov je veliko stekleno območje in odsotnost notranjih predelnih sten. Glavna pomanjkljivost je razvoj kopalnice: kombinirana kopalnica v drugem nadstropju in vhod v kopalnico v prvem nadstropju skozi komunalno sobo.
  Stroški izgradnje mestne hiše za 4 družine

Značilnosti hiše

Elegantna hiša za 4 apartmaja lahko vključuje enako in drugačno velikost. Mesto vhodov se določi glede na zahteve kupcev: v parih, z različnih strani. Celovit načrt za 4 družine, razvit po paketu Economical, bo vseboval podrobno dokumentacijo, ki bo skladna s kodami gradnje. Glavne prednosti te strukture so:
  Stroški izgradnje mestne hiše za 4 družine

Projekti za hišo za 2 ali 4 družine

Kaj je mestna hiša? Ta beseda v prevajanju pomeni mestno hišo, to je hišo, ki se nahaja v ali v bližini mesta. Če živite v takšni stavbi, lahko zlahka pridete do poslovnega ali zabaviščnega centra mesta, hkrati pa živite v deželi koči. Pogosto lahko najdete pripravljene projekte mestnih hiš za 2 ali več družin. To so ti blokirane hiše, ki so zgrajene v eni vrsti, imajo skupne stene, med seboj povezana območja in pogosto eno teraso ali balkon za vse, ampak ločeni vhodi in garaže. Ta kategorija hišnih projektov, praviloma pripada ekonomskemu razredu.
  Stroški izgradnje mestne hiše za 4 družine

Koliko lahko zaslužite pri gradnji in kasnejši prodaji?

Vlaganje v nepremičnine je donosno, saj se povpraševanje po stanovanjih ohranja za vsako gospodarsko dejavnost. Gradnja z nadaljnjo prodajo je lahko donosna le pod določenimi pogoji.
  Stroški izgradnje mestne hiše za 4 družine

Država nizko rast gradnjo

Nakup življenjskega prostora v stanovanjskem kompleksu Kivennapa North v okrožju Leningrad, Vyborgsky, dobite priložnost, da ostaneš na ekološko čistem območju, diha svež zrak, hkrati pa se ne počutite neudobno z državnimi cestami ali kakšnimi ruralnimi neprijetnostmi. Vse mestne komunikacije, ceste in parkirni prostori so zgrajeni in osmišljeni, da bi zagotovili udobno bivanje in dostop do vašega novega doma. Poleg vas bodo gozdni pasovi, parki in ulice povzročili hrup. Ni vam treba potovati, kot pravijo, naravi - živeli boste v neokrnjeni urbanizacijski vasi.
  Stroški izgradnje mestne hiše za 4 družine

Kaj vključuje projekt mestne hiše za dve družini?

Predlagani projekt mestne hiše za 2 družin vključuje vse, kar potrebujete za vaše naknadno udobno življenje v vaši hiši. Vsaka polovica stavbe ima enako uporabno površino in enako notranjo postavitev.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty