niedziela, 13 maja 2018

Brick Draft

  Brick Draft

Kompleksne zidne stene za spajanje

Glavna vrsta sodobnega zidarskega dela med gradnjo bo kompleksna opeka. Stroški te vrste dela bodo vezani na količine, merjene v kubičnih metrih.

Polaganje opečenih opek

Skupaj s konstrukcijo sten prerezov so obrnjene vrste opeke. Izvajata več funkcij. Estetsko - daje fasadi stavbe edinstven videz. Praktično - poveča stopnjo toplotne izolacije stavbe, preprečuje vstop vlage v notranjost glavnih sten.
  Brick Draft

Kakšen je osnutek zidarije drugačen od zaključka

Gradnja opeke vključuje postavitev ograje in nosilne stene. Izdelane so iz dveh slojev, ločujejo polaganje grobega in čistega. Glavna naloga prve je zaščita hiše v Voronežu od temperaturnih ekstremov in toplotne izolacije, ne predstavlja estetske vrednosti, saj nato prikriti s pomočjo dekoriranja. Zato je lahko izdelan iz opeke ali gradnikov.
  Brick Draft

Pravilno polaganje opeke

Kljub vsem novostim, ki so danes poplavili gradbeni trg, je bil opek in ostaja eden najpopularnejših gradbenih materialov. Lahko gradite vse od opeke: od stanovanjske zgradbe do industrijskega skladišča. Obstajajo štiri glavne vrste opeke: keramični, silikatni, obrnjeni in ognjeodporni. Vsak od teh vrst ima svoje značilnosti in obseg.
  Brick Draft

Tolerance in nadzor nad njimi

Pri izvedbi kamnitega dela je sam zidar neposreden krmilnik natančnosti vgradnje. V pripravljalni fazi mora preveriti, ali znak za oplaščenje malte in opeke izpolnjuje tehnične zahteve, določene v projektu. Že v procesu dela spremlja natančno vezavo šivov, s čimer zagotavlja, da so vsi potrebni podatki in strukture položeni v stene in tla v času, nadzira jasen vodoravni položaj in navpičnost stenskih spojev.
  Brick Draft

Osnutek opeke

Stene opeke lahko opravljajo različne vloge. V nekaterih primerih je to le dokončanje, v nekaterih - particije in včasih nosilne stene. Glede na namen in zahtevano toplotno prevodnost sten je izbrana vrsta zidakov:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty