środa, 16 maja 2018

Polaganje granit video

  Polaganje granit video

Priprava površine

Podstavek, na katerem bodo položili granitne ploščice, mora biti popolnoma gladka, brez umazanije, razpok, lupin ali praznin. Nepravilnosti in razpoke je treba izravnati. Da bi ploščica trajala dlje časa, mora biti delovna površina čista, močna in suha.
  Polaganje granit video

Tlakovana orodja in materiali

Preden začnete polagati granitne plošče, morate ustrezno pripraviti podlago. Pomembno je, da takoj kupite vsa orodja in materiale, ki bodo potrebni pri delu. To bo znatno zmanjšalo čas polaganja, omogočilo enostavnejše in višje kakovosti.
  Polaganje granit video

Pripravljalna dela

Če položite granitne ploščice na cesto, potem pripravite naslednje orodje: lopato, vrvico s kljukico, veliko kapaciteto, krtačo, grablje, letev, gumijast kladivo, lopatico. Rake mora imeti dolžino od 1,5 do 2 metra. S svojo pomočjo lahko pri načrtovanju ugotovite in popravite površinske nepravilnosti.
  Polaganje granit video

Kako izvajalci Yudu

Če se odločite, da obnovite fasado zasebne hiše ali okrasite tremo koče z granitnim kamnom, se obrnite na umetnike duuda. Nudijo širok spekter storitev za polaganje granita v obliki plošč ali tlakovcev. Specialisti, registrirani v Udu:

Postavitev granitnih tlakovcev v Sankt Peterburgu. Značilnost.

Granitni utrjevalci - iz naravnega kamna ali iz betona z granitnimi žetoni. Prva možnost je dražja in bolj zanesljiva.

Materialne prednosti

Granit ploščice, ki jih je mogoče položiti samostojno in s pomočjo strokovnjakov, imajo številne prednosti. Granit je zelo trpežen, odporen na obrabo in odporen na učinke številnih negativnih dejavnikov. Zato se ploščice iz tega kamna razlikujejo:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty