sobota, 19 maja 2018

Monolitni premazi naprave

  Monolitni premazi naprave

NAPRAVA MONOLITNIH PREMAZ IN OSNOV

12.12. Pri prekrivanju s sklopi strojev z drsnimi oblikami in, če je potrebno, sosednjim trakom širine 3,75 m, je dovoljeno uporabljati kolibar s širino polaganja 7,5 m, pri čemer je polovica širine polaganja opremljena, druga polovica pa ne deluje.
  Monolitni premazi naprave

11. Montaža monolitnih tlakov: beton, mozaik, kovinski cement

Monolitne talne obloge so urejene v lobijah javnih in upravnih stavb, na prodajnih površinah trgovin in gostinskih obratov, v pomožnih prostorih industrijskih podjetij, kjer je predvideno gibanje avtomobilov in električnih avtomobilov.

2. TALNA DESIGN

2.1. Tla so struktura (slika 1), vključno s profilno podlago; segrevanje sloja ekspandiranega gline ali agloporita drobljenega kamna frakcij 20-40 mm, debeline 100 mm; Lahka betonska podlaga debeline 80 mm in prevleka iz lateks-cementne malte z debelino 20 mm.
  Monolitni premazi naprave

Naročilo za samonivelirno tla

Samonivelirna tla so učinkovita rešitev za razstavne dvorane, pokrita parkirišča, garaže. Debelina grobega poltatega samonivelirnega tla lahko doseže do 3,5 mm.
  Monolitni premazi naprave

PRIPRAVA NASLEDNJIH ELEMENTOV TLA

4.10. Odstranjevanje prahu površine je treba opraviti pred nanašanjem na površino sestavnih delov, adhezivnih vmesnih slojev za prevleke iz polimernih materialov in polimerov ter mastične sestavke za trdne (brezšivne) tla.
  Monolitni premazi naprave

Naprava brezšivne obloge gumijaste moke

Naročnik brezšivne monolitne prevleke seveda želi kupiti kakovosten izdelek. Da bi ocenili kakovost izdelka, je potrebno razumeti, od kaj je odvisno. In ni nobenih primarnih in sekundarnih dejavnikov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty