czwartek, 17 maja 2018

Hiša barske ključavnice Jekaterinburg

  Hiša barske ključavnice Jekaterinburg

Gradnja ene nadstropne lesene hiše iz bara za poletno počitniško hišo

Uporabljamo tehnologijo, ki združuje estetiko sodobne arhitekture z ohranjanjem vseh naravnih in zdravilnih lastnosti lesa.

Gradnja lesenih hiš

Gradnja lesenih hiš iz lesa in hlodov obstajata že več let in trenutno ne izgubijo pomembnosti. Naravni material na več načinov presega sodobne umetne gradbene materiale za gradnjo zidov in drugih objektov hiše:

Gradnja hiš iz profiliranega lesa v Jekaterinburgu je naša bogata izkušnja

Konstrukcijo hiš iz profilirane palice spremlja uporaba materiala, posebna značilnost tega pa je sistem z utori in utor, ki je zasnovan tako, da ob montaži stene pride do maksimalnega prileganja vsakega naslednjega droga do prejšnjega, ki kasneje po montaži hlodovine ne potrebuje dodatnega gumija. Prav tako je treba opozoriti, da ima vsak dnevnik naravno vsebnost vlage in ko se posuši, nastane napetost, ki vodi do nastanka razpok v lesu. To poškoduje videz lesene hiše in negativno vpliva na toplotno prevodnost sten.

IZGRADNJA ŠOTJIH IN STANOVANJSKIH HIŠ MED BARU V JEKATERINBURGU IN SVERDLOVSKEM REGIJU

"Lesena hiša" je mogoče izdelati na različne načine. Najbolj priljubljene so hiše iz preprostega barja, profilirane palice, lepljene palice, preprostega dnevnika in profiliranega dnevnika (zaokroženo).

Hiše iz bara v mestu Jekaterinburg: donosna odločitev strokovnjakov

Poleg tega, da so hiše iz barov glede na nekatere druge možnosti poceni, so takšne strukture še vedno najbolj okolju prijazne in varne za zdravje. Poleg tega imajo številne druge pomembne prednosti:

Oblikovanje hiš iz lepljenega lesa

Nekateri kupci skušajo zmanjšati stroške gradnje hiše v državi, raje samostojno razvijati in izvajati projekt. Vendar pa bo pomoč strokovnjakov bistveno pospešila ta proces, medtem ko dobro zasnovani projekti lahko stanejo precej dober znesek.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty