czwartek, 17 maja 2018

Osvetlitev LED sobe

  Osvetlitev LED sobe

LED zasnova ↑

Bolje je, da tako strokovnemu znanju zaupa tako pomemben vidik. In ne samo zato, ker je njihov vsakdanji kruh, ampak zato, ker se bodo morali soočiti s številnimi težavami. Projekta električne napeljave in osvetlitve hiše ali stanovanja ni treba spreminjati, ker se obremenitev omrežja ne bo povečevala, ampak se bo zmanjševala. Kompleksnost projektiranja LED osvetlitve je povezana s tehničnimi in optičnimi značilnostmi LED. Na primer, svetlobna odsevnost, svetlobni kot, delovna temperatura, svetlobni tok so izjemno pomembni in takšne odtenki kot barva sten in stropa lahko močno vplivajo na udobje osvetlitve.
  Osvetlitev LED sobe

LED in LED trak

Od svetilke, izumljene leta 1802, so se tehnologije, ki se uporabljajo pri razsvetljavi, popolnoma spremenile. Da, zahteve za sodobno razsvetljavo pa so precej visoke: zanesljivost, trajnost in najpomembnejša učinkovitost.

LED osvetlitev v majhni sobi

Treba je opozoriti, da je treba majhne prostore vizualno razširiti. Ta naloga dobro deluje in LED osvetlitev.
  Osvetlitev LED sobe

Vrste LED razsvetljave v apartmaju

Obstaja več vrst razsvetljave stanovanja: glavna LED razsvetljava, delo, dekorativni, naglas, združeni (združujejo več vrst razsvetljave na enem mestu). Vsaka vrsta razsvetljave ima svoje zahteve, ki jih je treba upoštevati pri načrtovanju.
  Osvetlitev LED sobe

Popravilo LED trakov

Če nenadoma ena od triad LED na LED traku preneha sijati, potem ena od LED ali upor ni uspela. Trak je mogoče popraviti z zamenjavo LED z dobro. Neustrezna LED lahko poskuša najti zunanjo kontrolo in če ne deluje, potem s pomočjo merilnih naprav. Navodila za iskanje so podrobno opisana v članku "Popravilo LED svetilk".
  Osvetlitev LED sobe

Različne LED razsvetljave v apartmaju

Za osvetlitev stanovanj se pogosto uporablja LED žarnica ali trak. LED trak odvrača pozornost, od pomanjkljivosti prostora, do nenavadnega pogleda na osvetlitev sobe. Večinoma LED trak je kot dekorativna svetloba.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty