niedziela, 13 maja 2018

Minvat za toplotno izolacijsko fasado

  Minvat za toplotno izolacijsko fasado

Tehnologija segrevanja fasade hiše mineralne volne

Tehnologija in vgradnja toplotne izolacije fasade z mineralno volno so procesi, ki ne zahtevajo resne priprave, zato delo z lastnimi rokami pri izolaciji hiše ne bo oteženo. Vredno je, da se seznanite s postopnimi akcijami dela in majhnimi trikovami polaganja.
  Minvat za toplotno izolacijsko fasado

Načelo vgradnje mokre izolacije hiše z mineralno volno

Temperaturni pogoji morajo biti v razponu od +5 do +30 stopinj, dovoljena je namestitev pri temperaturah pod + 5, pod pogojem, da se organizira toplotni krog.
  Minvat za toplotno izolacijsko fasado

Kaj je mineralna volna?

Mineralna fasada fasade se razlikuje od mineralne volne za notranje delovanje po njegovi gostoti in hidrofobnosti, to je po svoji sposobnosti odganjanja vlage. Izolacija te vrste obstaja izključno v ploščah. Podloge je mogoče uporabiti, vendar njihova gostota ne sme biti nižja od 80 kg / m3. In to je redkost. Dimenzije plošč večinoma prihajajo v dveh sortah: 0,6 x 1,2 m in 0,5 x 1,0 m. Debelina plošč je 5, 10 in 15 cm. V večini primerov se uporabljajo deset centimetrskih plošč.
  Minvat za toplotno izolacijsko fasado

Ogrevanje fasade pod ometom

Metoda ometa ("mokra") se lahko uporablja za ogrevanje opečnih, blokovskih in panelnih hiš. Za to ni primerna nobena izolacija - za izolacijo fasade morate kupiti mineralno volno. Na primer, plošče iz kamene volne "FATCH BATTS": so zelo toga in elastična, zaradi česar zlahka prenašajo obremenitve in različne učinke atmosfere. Zato bodo stroški fasadne izolacije nekoliko višji od cene toplotne izolacije za notranje prostore. FACADE BATTI, ki so pritrjeni na steno s posebnim lepilom in dodatno pritrjeni s sidri za izolacijo. Potem lahko uporabite omet.
  Minvat za toplotno izolacijsko fasado

Bombažna volna za fasadno izolacijo

Delo na stenski izolaciji je specifično in vpliva na življenjsko dobo, pa tudi na učinek, ki ustvarja izolacijski material. Posledično to vpliva na višino stroškov ogrevanja gotovine, da bi zmanjšali njihovo opravljanje.
  Minvat za toplotno izolacijsko fasado

Mineralna volna za fasadno izolacijo in njene sorte

Zagotavljanje fasad stavb je praviloma produkt namestitve izolacijskih plošč različnih materialov, da se zagotovi najboljša toplotna in zvočna izolacija. Treba je opozoriti, da se tak material ne le dobro spoprime z zgornjimi nalogami, temveč mora biti tudi dovolj lahen, ker mora biti zunanjost stavbe tudi kvalitativno in v skladu z varnostnimi zahtevami. Najboljša možnost bi bila mineralna volna za fasadno izolacijo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty