czwartek, 17 maja 2018

Ogrevanje fasade z lastnimi rokami

  Ogrevanje fasade z lastnimi rokami

Ali je treba zunanjo fasado ogrevati?

Vsak lastnik stanovanj želi porabiti za izolacijo, čim manj denarja in dela sami, hkrati pa zagotoviti, da se izolacija fasade opravi pravilno in učinkovito. Kot je prikazano na sliki spodaj, veliko stenskih materialov ni tako toplo in jih je treba izolirati z visoko kakovostjo. Poskušali bomo odgovoriti na vprašanje: kako sami izolirati fasado hiše in katere materiale je najbolje uporabiti za izolacijo fasade v tem članku.
  Ogrevanje fasade z lastnimi rokami

Ogrevanje fasadne pene z lastnimi rokami

Kako izolirati fasado pene? Vprašanje, ki skrbi veliko homeowners. Vendar pa je naš članek zelo natančen odgovor na to vprašanje. Članek vsebuje korak-po-korak navodila za izolacijo zunanjih sten hiše s penasto plastiko. Treba je opozoriti, da se pri izolaciji fasade s polistirensko peno uporablja ista tehnologija, saj so ti materiali v strukturi zelo podobni.
  Ogrevanje fasade z lastnimi rokami

Faza 2 - priprava fasade za izolacijo

Površina stene, na kateri je pena zlepljena, mora biti čista, brez štrlečih elementov. Dovoljena višinska razlika - 10-15 mm. Vse, kar je višje (izbokline, udarci) - se izgubi, vse kar je bistveno nižje (depresije, luknje, razpoke), je zaželeno zapreti z raztopino.

Penoplex za izolacijo zunanjih sten

Zaradi visokih lastnosti toplotne izolacije penoplex za izolacijo zunanjih sten daje veliko večji učinek pri izolaciji zunanjih zidov stavb kot drugih materialov - pene in mineralnih izolacij. Njene glavne prednosti so:
  Ogrevanje fasade z lastnimi rokami

Tople fasade z mineralno volno naredite sami

Plošče iz mineralne volne lahko namestimo s tako imenovano mokro metodo ali z ventiliranimi vgrajenimi strukturami. Razmislili bomo, kako izolirati fasado s svojimi rokami pod oblogo stranic.

Priprava zidov za izolacijo

Da bi zagotovili visoko kakovostno toplotno izolacijo, morate pravilno pripraviti površino. Najprej je treba odstraniti vse štrleče elemente in strukture iz sten, kot so dežni žlebovi, prezračevalne rešetke, okenske police, zunanje enote klimatske tehnologije, svetlobne naprave. Treba ga je odstraniti in komunikacije, ki potekajo skozi fasade hiše, ki spadajo v ravnino ogrevanega zidu.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty