niedziela, 27 maja 2018

Zunanji zaključek starega opečnata hiša

Ogrevanje sten zunaj in znotraj

Če je izolacija stene zunaj opečne hiše dobro opravljena, lahko pri hladnem času močno prihranite pri sobni temperaturi, pa tudi na klimatizaciji poleti.
  Zunanji zaključek starega opečnata hiša

Kako izbrati material za končno obdelavo

Dokončanje opečne hiše zunaj z materialom ima svoje značilnosti. Večinoma so odvisne od območja, na katerem je bila stavba zgrajena, vremenskih razmer, kot tudi dekorativne strani. Strokovno usposobljeni mojster vam bo vedno povedal najboljšo možnost, primeren za vaš dom. On bo vsekakor upošteval dejavnike, kot so:
  Zunanji zaključek starega opečnata hiša

Obloga hišnih oblog zunaj

Lesene hiše iz lesa, hlodov (s staranjem) ali montažnih panelnih konstrukcij so pogosto obložene s ploščo - relativno poceni in zelo visokotehnološko leseno gradivo za montažo. Izdelan je iz lesa, zato je okolju prijazen izdelek. Na trgu je veliko vrst stenskih oblog za zunanjo dekoracijo hiš - blok hiše, ameriški, pod eurobarjem itd. Vsi se razlikujejo po videzu. Blok hiše posnema zaokroženo hlodovino, Američan je podoben "šarniku", opažev pod eurobar pa je imitacija lepljenega laminiranega lesa. Na sliki so prikazane hiše, ki so obložene z različnimi vrstami hlačnic.
  Zunanji zaključek starega opečnata hiša

Fasadna tehnologija

Tehnologija "mokra fasada"

" Mokra " fasada se imenuje, ker se ob mešanju gradbenih materialov z vodo oblikuje plast ometa. Fasada hiše se obdeluje z mešanicami ometa, ki se uporabljajo za ojačitvene naprave v obliki rešetke ali skodle.
  Zunanji zaključek starega opečnata hiša

Materiali za zunanjo notranjo dekoracijo do-it-yourself

Začnimo z materiali, ki se uporabljajo za zunanjost hiše, jih primerjamo po ceni in ugotovimo, kakšen učinek lahko dobimo v eni ali drugi obliki. Če razdelite materiale, uporabljene v skupine, ki imajo podobne lastnosti, vprašanje o tem, kako preoblikovati fasado, nima bogate izbire odgovorov, samo trije glavni razredi!
  Zunanji zaključek starega opečnata hiša

Opeka hiša: prednosti in slabosti

Če želite ugotoviti, da je bolje izdelati notranje zidove opeke, morate poznati pozitivne in negativne vidike takih struktur. Opozoriti je treba, da je opeka optimalen gradbeni material z dobrimi karakteristikami (zvočna izolacija, toplotna izolacija, mehanska trdnost itd.). Njegova majhnost in teža vam omogočata, da z lastnimi rokami zgradite stavbe katerekoli oblike.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty