piątek, 2 marca 2018

Abstraktna naprava tla

  Abstraktna naprava tla

Samonivelirna konstrukcija tal

Osnova: pripravljena betonska osnova, s stopnjo trdnosti, ki ni nižja od B22.5 (M300), ne manj kot 28 dni in z vsebnostjo vlage največ 4 mas.%. Visoko penetriran epoksidni premaz s prelivom iz kremenčevega peska. Barvni dvokomponentni samonivelirni epoksidni dekontaminirani premaz brez topila z dodatkom kremenčevega peska Lastnosti premazovanja do 15 let. Aplikacije: Jedrske elektrarne, znanstveni in tehnični centri.. [4]
  Abstraktna naprava tla

Naprava iz polimernih tal

Za popolno ravno in gladko površino morate strogo upoštevati tehnologijo namestitve. Postopek urejanja polimernih talnih premazov je sestavljen iz več stopenj:
  Abstraktna naprava tla

3. ZAHTEVE ZA KAKOVOST DELOVANJA DELOV

Nadzor kakovosti. Položen estrih mora imeti debelino zasnove. Horizontal položene vrvi je pod nadzorom dvotometne tirnice, ki se premika v različnih smereh in višini. Reže med estrihom in tirnico ne smejo presegati 10 mm. Odstopanje od vodoravne ravnine in nastavljenega naklona (vzdolž dolžine ali širine prostora) je dovoljeno do 0,2%, vendar ne več kot 50 mm.
  Abstraktna naprava tla

Kaj zapelje betonska tla

Proizvodnja betonskih podov z zagotovljeno visoko kakovostno kupljeno gradivo in strogo spoštovanje proizvodne tehnologije lahko izvedemo ročno. Ključni pogoji, ki veljajo za gradbeni material, v katerem bo betonska podlaga zanesljiva in močna, so:
  Abstraktna naprava tla

Parket, umetniški parket in masivna tla - najboljši materiali za polaganje tal za sodobno dekoracijo in popravilo stanovanj, hiš in pisarn. Parketna tla in tla iz masivnega lesa najbolje odražajo tradicije klasičnega notranjega oblikovanja v Rusiji.


  Abstraktna naprava tla

Niansi polaganja plošče ↑

Tehnologija polaganja vodonosnika je odvisna od številnih dejavnikov, od debeline plošč, vrste primarne klete in konca z odpornostjo ali željo po zmanjšanju višine prostora. V vsakem primeru je priporočljivo začeti polaganje tla šele po uspešnem zaključku glavnega dela. To pomeni, da so nameščena okna in vrata, strop in stene so končno končani.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty