niedziela, 25 lutego 2018

Polaganje cene granitnih stopnic

  Polaganje cene granitnih stopnic

Kako izvajalci Yudu

Če se odločite, da obnovite fasado zasebne hiše ali okrasite tremo koče z granitnim kamnom, se obrnite na umetnike duuda. Nudijo širok spekter storitev za polaganje granita v obliki plošč ali tlakovcev. Specialisti, registrirani v Udu:
  Polaganje cene granitnih stopnic

Prednosti granitnih stopnic in korakov granita

Moč granita je glavni plus, ravno zaradi moči korakov granita, ki predstavljajo celotno glavno obremenitev, celotno stopnišče stoji več kot desetletje.
  Polaganje cene granitnih stopnic

Lestve in koraki iz kamna, proizvodnja in montaža

Lestve iz kamna - marmorja in granita, izdelane iz antičnih časov. To sta bila dva kamna, ki sta v celoti izpolnili svoje funkcije in hišo dali ugleden in drag pogled. Visoka odpornost proti obrabi, trpežnost, neprekosljive dekorativne lastnosti pa so odličen material za ustvarjanje stopnic.

Stroški proizvodnih korakov

Čas izdelave stopnic (dezena in riserjev) granita ali marmorja traja od 3 dni, odvisno od kompleksnosti zasnove izdelka in števila korakov.
  Polaganje cene granitnih stopnic

Polaganje granitnih plošč

Pri urejanju mestnih ulic se pogosteje uporabljajo granitne plošče. To je posledica večje hitrosti namestitve granitnih plošč kot tlakovcev. Poleg tega so tlakovanje plošče manj verjetno, da se premikajo in imajo večji operativni vir. V sezoni 2014 je bilo veliko pločnikov za pešce po glavnih ulicah, avenijah in avtocestah mesta Moskva položenih z granitnimi tlakami, dimenzijami 300 × 900 × 100 mm. Takšne plošče tehtajo okoli 65 kg. in kljub navidezni poenostavitvi polaganja granitnih plošč, je njihovo polaganje točno z enakimi šivi naloga, ki jo lahko opravljajo samo strokovnjaki iz granitnih del.
  Polaganje cene granitnih stopnic

Polaganje granitnih plošč: glavne nianse

Granitne plošče imajo dovolj visoko trdnost in težo v primerjavi s podobnimi talne obloge (linolej, parket itd.). Veliko jih uporabljajo na območjih z visokim prometom in lahko ohranijo svoje prvotne značilnosti za 15-20 let.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty