czwartek, 1 marca 2018

Rušenje lesene hiše z lastnimi rokami

  Rušenje lesene hiše z lastnimi rokami

Koliko stane razstaviti ali drugače povedati staro hišo - vsakdo, ki je prišel v "dediščino" prejšnjih lastnikov, je o tem razmišljal stara zgradba.

Avtor besedila je lahko porušil staro hišo in še vedno prihranil pri tem.
  Rušenje lesene hiše z lastnimi rokami

Kdaj je najbolje začeti delo?

Kot kaže praksa, razstavljanje s svojimi rokami je precej dolgotrajen proces, zato je bolje začeti pozimi. Na tej stopnji izvedite notranje pripravljalno delo (razstavite plošče, razstavite sporočila itd.). Od začetka do sredine pomladi bo ohišje le za steno in streho. Skladno s tem, če se načrtuje gradnja novega na mestu stare hiše, bo mogoče začeti graditi eno do poletja.
  Rušenje lesene hiše z lastnimi rokami

Kako razstaviti temelje

Analiza osnove je ostala "za sladico". To je ena najzahtevnejših nalog pri razstavljanju hiše. Konec koncev je temelj najmočnejši del katere koli strukture. Razstaviti moramo opečne, betonske, blokade in armirane betonske temelje.
  Rušenje lesene hiše z lastnimi rokami

Kako razstaviti stare lesene hiše: kako porušiti leseno hišo

Hišo lahko porušimo na dva načina: s pomočjo tehnologije in ročno, odvisno od velikosti in razpada stavbe.
  Rušenje lesene hiše z lastnimi rokami

Pravna stran izdaje

Za začetek se ne sme vsaka stena v stanovanju načeloma razstaviti, saj je stanovanje del celotne hiše, ki je celotna zgradba.

Rekonstrukcija lesenih hiš: značilnosti in faze dela. Zamenjava spodnjih kronskih hlodov

Obnova in popravilo starih lesenih hiš je vrsta ukrepov za obnovo in izboljšanje obstoječih stavb, da bi povečali njihovo raven udobja, kakovost gradbenih konstrukcij in videz stavbe. Tudi v tem kompleksu lahko vključimo dokončanje in obnovo, izolacijo, hidro in zvočno izolacijo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty