czwartek, 1 marca 2018

Posamezni stanovanjski projekti hiš

  Posamezni stanovanjski projekti hiš

Arhitekturni urad "Svoy Dom" v Ulyanovsk: projekti hiš vseh nivojev kompleksnosti

Naše arhitekturno biro že nekaj let dela v Uljanovsku. V tem obdobju smo v celoti obvladali značilnosti regije in smo pripravljeni ponuditi našim strankam le sveže in edinstvene ideje na področju oblikovanja stanovanjskih in poslovnih zgradb.
  Posamezni stanovanjski projekti hiš

Gradnja objektov za individualno stanovanjsko gradnjo

Prvi korak k izgradnji zasebne hiše je razvoj njenega projekta ter pridobitev gradbenega dovoljenja v ustrezni lokalni samoupravi. V tem dovoljenju bo navedeno, da je projekt prihodnje hiše odobren. V tem primeru se v začetni fazi pripravi tudi približna ocena vseh potrebnih stroškov.
  Posamezni stanovanjski projekti hiš
  Posamezni stanovanjski projekti hiš

SNiP za gradnjo zasebne hiše IZhS

Če je zemljišče dodeljeno za individualno stanovanjsko gradnjo, se na njih lahko gradi samo stanovanjska stavba, ne pa poslovna stavba in struktura.

Prodaja parcel za individualno stanovanjsko gradnjo: 10 pomembnih dejavnikov.

Odločili ste se za nakup zemljišča za gradnjo sanjskega doma. Glavna izbirna merila (pomembna za državno parcelo in zemljišče v mestu):

Gradnja na zemljiščih posamezne stanovanjske gradnje - kako izbrati pravo zemljišče za individualno stanovanjsko gradnjo?

Pred osebo, ki bo kupila zemljišča za individualno stanovanjsko gradnjo, se takoj pojavi zelo resno in odgovorno vprašanje - kako narediti pravo izbiro zemljišča za individualno stanovanjsko gradnjo. Opredelimo nekatere stopnje izbire mesta za individualno gradnjo stanovanj, ki vam lahko pomagajo pri tej zadevi:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty