piątek, 2 marca 2018

Mavčno delo v stanovanju

Možnosti za zaključek sten v stanovanjskem ometu

Gladke ometane stene imajo miren in privlačen videz in ne potrebujejo dodatnega zaključka. Za notranjost v minimalističnem slogu je mavrična zaključna dela najbolj priporočljiva. Zaradi trdnosti in zadrževanja, dokončanje sten v stanovanju z ometom je odlično za vsako notranjost. Na primer, tak konec bo zagotovil optimalen "play of light" apartmajev v japonskem slogu.

Članki o ometnih delih v apartmajih.

  • Mavčno delo.
Pri zaključku prostorov je ena glavnih stopenj omet. Izvedba takega dela strokovnjakov, ki uporabljajo najnovejšo opremo, je ključna za kakovost ometov.
  Mavčno delo v stanovanju

Kako uskladiti stene v stanovanju

Kiti lahko "odstranijo" samo manjše nepravilnosti (do 5 mm), vendar če presegajo to mejo, boste morali uporabiti rešitev in opraviti omet. Ali pa, na primer, če vertikalno nameščena vrata zaradi močne nagibe bistveno štrlijo čez ravnino stene, je treba takšne izbokline "vezati" z ometom.
  Mavčno delo v stanovanju

Kako deluje omet

Najprej morate pravilno in temeljito pripraviti površino. Treba je uporabiti omet na čiščenju prostora. Če je obstajala barva na steni, ozadje, vse je odstranjeno vnaprej, stena posuši. Lahko uporabite toplotno pištolo, jo lahko posušite in tako, porabite 3-5 dni, odvisno od vlažnosti v prostoru. Nato pripravimo žarek (aluminijasti profili): zareze v profilih izdelujemo s pomočjo brusilke ali perforatorja, v katerega nato potegnemo navoje. Potrebna so raven, ki zagotavlja, da je končna stena videti ravno, svetilniki pa vam omogočajo, da krmarite, koliko malte ste postavili. Svetilniki niso nameščeni na opečni steni.

Faze zaključnih del

Kot je navedeno zgoraj, zaključna dela prenehajo popravljati. Obstaja določen red, ki ga je treba upoštevati, da ne bi motili procesnih tehnologij. Opisano je spodaj:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty