niedziela, 25 lutego 2018

Plasten beton

  Plasten beton

Tehnologija mešanja tehnologije

Betoniranje monolitnih stropov vključuje skladnost z gradbenimi kodami, pravili in zahtevami proizvodnega projekta. Kakovost opažnega, betonskega in armaturnega dela določi splošno tehnično raven postavljene konstrukcije, njeno zanesljivost in vzdržljivost.
  Plasten beton

Metode izdelave okvirja

Zaradi dejstva, da je betonska mešanica tekoča snov, se pri tvorbi produkta, v katerega je raztopina položena, uporablja opaž. Pri gradnji ograja se lahko uporabljajo vse vrste materialov, katerih izbira je odvisna od številnih parametrov:
  Plasten beton

Zagotavljanje monolitnega betona

Za izvedbo visokokakovostnih betonskih betonov boste morali uporabiti posebne instalacije za proizvodnjo betonske mešanice. Njihova učinkovitost mora biti taka, da se pred postavitvijo naslednjega (kar je približno 2 uri) zagotovi nastavitev prejšnjega sloja. V tem primeru trdnost betona kaže dejstvo, da je razmerje med plasti betona zagotovljeno z različnimi fizikalno-kemičnimi procesi.
  Plasten beton

Značilnosti tehnologije in opreme, ki se uporabljajo

Glede na opravljene naloge se uporablja vrsta opreme in možnost priprave in dostave betonske mešanice, metode mokrega ali suha streliva.
  Plasten beton

Metoda brizganega betona se uporablja za:

  • konstrukcije čistih tankoslojnih struktur;
  • zaščita pobočij in pobočij;
  • popravila hidravličnih konstrukcij, predorov, mostov;
  • popravilo fasad zgradb in objektov;
  • tesnilni spoji, šivi, odprava površinskih napak;
  • strukturna ojačitev;
  • povečanje vodotesnosti, odpornost proti zmrzovanju, ognjeodporne lastnosti konstrukcij;
  • končne površine.

Metode za streljanje površine

Obstajajo dve glavni metodi betoniranja pod zračnim tlakom: suha puška in mokra.
  Plasten beton

Izolacijski materiali

Kot hidroizolacijo se pogosto uporablja poseben polietilenski film ali membrana. Debelina 200 mikronov z manjkajočo glavo. Prihodnja talna obloga skrbno pokriva tak film. Če je membrana sestavljena iz več ločenih kosov, jih je treba prekrivati ​​z odstopanjem 10-15 cm. Vse lahko pritrdite z navadnim trakom. Podtalnica lahko povzroči resne težave pri betonskih tleh v zasebnih domovih, zato je hidroizolacija zelo pomembna.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty