środa, 28 lutego 2018

Do-it-yourself monolitna gradnja

Kaj naj zgradim državno hišo

Ko načrtujemo gradnjo, postane vprašanje primarni problem: od česa naj zgradimo zasebno hišo? Vrste materialov za gradnjo na sodobnem trgu so precej raznolike.
  Do-it-yourself monolitna gradnja

Pregledi monolitnih hiš

Vsak, ki samostojno gradi hišo, skrbno pretehta vse prednosti in slabosti vrste gradnje, na kateri želi ostati. Enako je treba storiti v pripravi na gradnjo hiše na monolitni tehnologiji. V večini primerov so pregledi monolitnih domov pozitivni.
  Do-it-yourself monolitna gradnja

Katere so prednosti in slabosti monolitne konstrukcije?

Ta gradbena tehnologija je postala zelo znana in začela uživati ​​veliko povpraševanja. Je to res tako? Torej, monolitna gradnja hiše ima naslednje prednosti:
  Do-it-yourself monolitna gradnja

Betonska tehnologija monolitne stenske gradnje

Gradbena tehnologija monolitnih sten je preprosta. Prvič, opaž je nameščen na toplotni izolaciji kleti, kleti ali senčnih sten (notranja širina opažnega dela mora biti enaka širini bodoče stene). Ščit opažev je bolje zavarovati s podložke, matice, zatiči.
  Do-it-yourself monolitna gradnja

Betonska garaža: prednosti in slabosti

Ojačana betonska garaža se lahko upravičeno imenuje vodja vzdržljivosti med garažami - strukture iz pene, profilirane pločevine ali lesa ne morejo stati, dokler ne bo "škatla" betona. Poleg tega so zgrajene hitreje kot opeke ali zidaki v blokih.

Kako je?

Opaž za monolit je poseben okvir zahtevane oblike, izdelan iz določenega materiala - kovinskih cevi, nadvišenih, aluminijevih profilov, po prej razvitem programu, ob upoštevanju največje dovoljene obremenitve.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty